Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 12 maja 2025, o 04:17

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Opera,IE, Mozzila rozny wyglad strony

Mam problem typu iz na stronie www.vintecdesign.com pod Opera mam paski nad i pod menu ktorych nie widac w Mozilli i IE..... nie bardzo juz wiem gdzie twki problem...moze to problem w kodzie itp sam juz nie wiem... jezeli spotkaliscie sie wczesniej z tym problemem bede wdzieczny za pomoc...

Pozdrawiam
Więcej : Opera,IE, Mozzila rozny wyglad strony | Wyświetlone : 4030 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PROSZE O POMOC SZYBKA POMOC

mam zrobiony formularz w html i w nim jest javascript ktora sprawdza mi czy wypelnilem wszystkie pola i mam jeszcze plik php ktory mam mi zapisywac do pliku dane ktore sa wpisane w pola i nie chche mi to dzilac kombinuje jak moge i niestety nie dzial zamieszczam oba pliki zrodlowe prosz eop pomoc

Skorpion9312:
Ucięte, zbyt długi kod.
Więcej : PROSZE O POMOC SZYBKA POMOC | Wyświetlone : 4940 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Powrót do starego problemu

witam

znów powracam do tego problemu ,gdyż nie zechcieli państwo go rozwiązać ..orginalny post jest tutaj http://www.creamsoft.com/forum/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=5357&highlight=

Proszę się nie bronić ze nie jest to wina pajączka bo jest to ewidentnie jego wina.
Zainstalowalem czysty system ...zarówno xp jak i vista i problem jest dalej ten sam. W sumie to już przestałem się tym przejmowac, po prostu wkładałem dyskietkę do napędu i tyle. TEraz jednak powracam do tego tematu gdyż ...pozbyłem się napędu dyskietek bo ...
Więcej : Powrót do starego problemu | Wyświetlone : 3889 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

menu

Witam!
Chcialabym stowrzyc menu dla mojej strony internetowej, lecz nie wiem jak to zrobic. Ponoc ramki sa przestarzale, a z tabelami jest mnostwo roboty.
Pomozcie!
Pozdrawiam,
Monia
Więcej : menu | Wyświetlone : 4830 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Error w multimediach. Prosze o pomoc

Witam,
Mam program Agerwebedytor do tworzenia stron internetowych. Mam problem ze wstawianiem filmów... Kiedy robię to opcją "wstaw flesz", podaję ścieżki itd wyskakuje mi błąd na podglądzie o treści: "the plugin was found, but an error in the plugin has occurred"
Mam najnowszego quick time'a. Nie wiem o co cho... Możecie pomóc?
Więcej : Error w multimediach. Prosze o pomoc | Wyświetlone : 3882 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem ze wstawieniem zdjęcia

Więcej : problem ze wstawieniem zdjęcia | Wyświetlone : 6242 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z przyciskami

Więcej : Problem z przyciskami | Wyświetlone : 3536 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Potrzebna Pomoc !!!

Więcej : Potrzebna Pomoc !!! | Wyświetlone : 4034 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

[php] jak dodawac do pliku...

Więcej : [php] jak dodawac do pliku... | Wyświetlone : 6019 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039