Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Brak polskich znaków w menu Pajączka 5.02

Forum dyskusyjne poświęcone programowi Pajączek 5 NxG. Wysyłaj tutaj tylko wiadomości dotyczące tego programu.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Brak polskich znaków w menu Pajączka 5.02

Postprzez Marek_p » 12 sierpnia 2003, o 21:34

Marek_p
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 12 sierpnia 2003, o 21:15

Postprzez platekr » 14 sierpnia 2003, o 07:54

Proszę sprawdzić ustawienia regionalne w panelu sterowania oraz czy zainstalowana jest w systemie czcionka Tahoma.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Brak polskich znaków w menu Pajączka cd.

Postprzez Marek_p » 14 sierpnia 2003, o 18:44

Dziękuję za odpowiedź. Sprawdziłem opcje regionalne i jęykowe i wydaje mi się że jest wszystko OK (Ustawienia: Język domyślny => Polski-Polski programisty; Tabele konwersji stron kodowych => między innymi wybrany zestaw ISO 8859-2 Europa Środkowa). W systemie zainstalowane są dwie czcionki Tahoma: Tahoma ver.3.05 i Tahoma Bold ver.3.05. Może jeszcze mi coś podpowiesz. Marek
Marek_p
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 12 sierpnia 2003, o 21:15

Postprzez platekr » 14 sierpnia 2003, o 22:14

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Brak polskich znaków w menu Pajączka cd.

Postprzez Marek_p » 15 sierpnia 2003, o 14:19

Wykonałem kilka zmian, zgodnie z tym jak mi poradziłeś, w: \Panel sterowania\Wygląd i kompozycje\Ekran\Wygląd\ Zaawansowane\Element => Menu -> Czcionka -> Tahoma i podobnie dla Element => Etykietka narzędzia i wszystko jest już OK. Serdeczne dzięki. Z pozdrowieniami. Marek
Marek_p
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 12 sierpnia 2003, o 21:15


Powrót do Pajączek 5 NxG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron