Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Jak umiescic pilk swf?????

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Jak umiescic pilk swf?????

Postprzez Smajek » 14 listopada 2005, o 18:29

Witam mam takie pytanie jak zrobi c alby zamiast pliku jpg zaczytywało piki swf???
Juz pisze jasniej oto moja stronka tzn jej fragment

// edytował moderator: zbyt duży obrazek, usunięty


i zamist tego fioletowego obrazka chcalbym wrzucuc sobie jakos swf

kod stroiny wyglada tak


<html>
<head>
</style>
<title>Ms Site</Title>

// edytował moderator: zbyt obszerny fragment kodu, usunięty. Proszę podawać odsyłacz do strony, a nie zrzuty ekranów czy ich cały kod.


I co trzeba zminic lb co nadpisac zeby sie to zminiło pozdroo
Smajek
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 50
Dołączył(a): 11 grudnia 2004, o 15:06

Jak umiescic pilk swf?????

Postprzez platekr » 14 listopada 2005, o 21:21

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Jak umiescic pilk swf?????

Postprzez Reinmar » 14 listopada 2005, o 22:01

Reinmar
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 157
Dołączył(a): 6 września 2005, o 18:17

Postprzez Smajek » 14 listopada 2005, o 22:57

oki juz sie poprawiam

oto obrazek strony (zmniejszony)

Obrazek


natomist jesli chodzi o fragment kodu to go sktrocilem

<center>
<table width=779 cellspacing=0 cellpadding=0 class=top>




</td>

<table width="900" height="600" align="center" valign="top" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td class="header" width="100%" height="150" align="left" valign="bottom">
<table width="100%" height="100%" align="left" valign="bottom" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td colspan="11">&nbsp;</td>


Gdzie header zaznaczony na czerwono w kodzie to wlasnie moje fioletowe tło i jak to zmienic na swf.
Smajek
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 50
Dołączył(a): 11 grudnia 2004, o 15:06

Postprzez Winston_Wolf » 14 listopada 2005, o 23:10

//edit:
post usunięty za: "IEsyf only" oraz "1152x864" na twojej stronie..

PS: Opera 8.5/Linux/1024x768 i działa poprawnie ;-)
Winston_Wolf
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 425
Dołączył(a): 16 marca 2005, o 17:55

Postprzez Smajek » 15 listopada 2005, o 09:15

Smajek
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 50
Dołączył(a): 11 grudnia 2004, o 15:06

Postprzez Reinmar » 15 listopada 2005, o 18:42

Wiesz...
Oczekujesz od nas pomocy, czyli poświęcenia czasu.
Sam na napisanie tego posta nie poświęciłeś więcej niż minutę.
Nie poświęciłeś też czasu na poszukanie odpowiedzi. Po prostu jak nie wiesz, to piszesz i oczekujesz, że Ci pomogą. Mnie takie zachowanie irytuje i od osoby w Twoim wieku raczej bym oczekiwał czegoś innego.
Ale cóż ;/ Teraz mamy Kaczkę.


Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego coś nie działa to na początek:
Audyt 1
Audyt 2

Później:
Google

A w między czasie link, który podałem w moim wcześniejszym poście.
Reinmar
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 157
Dołączył(a): 6 września 2005, o 18:17


Powrót do HTML i tworzenie stron WWW

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron