Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Jak ustawić To Mapowanie

Jeśli jesteś bardzo początkujący i nie wiesz prawie nic na temat tworzenia stron czy też innej tematyki, a chciałbyś zadać pytanie, prosimy, zrób to na tym forum.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Jak ustawić To Mapowanie

Postprzez FastMan » 17 lutego 2005, o 15:33

FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Jak ustawić To Mapowanie

Postprzez cherr » 18 lutego 2005, o 00:13

po prostu we właściwościach serwisu klikasz na dole na Ustawienia mapowania klikasz dodaj i wpisujesz tam bezpośredni adres do Twojej strony np: www.moja_strona.pl mogę się mylić ale ja tak mam ustawione i chodzi
cherr
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 171
Dołączył(a): 14 lipca 2004, o 15:03

Postprzez platekr » 18 lutego 2005, o 00:59

W przypadku FastMana nie jest konieczne ustawianie mapowania, a dokłądnie przeczytanie instrukcji publikowania tej w programie jak i tej na Onecie i to nie w trybie Fast...
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez FastMan » 18 lutego 2005, o 09:26

w podpowiedzi cherr i platekr wyskakuje mi błąd : Wystąpił błąd podczas próby pobierania zawartości katalogu!

Connection Timed Out
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez FastMan » 18 lutego 2005, o 09:42

a może byście mi podali stronę z domenami czy tam adresami (tylko żeby było to darmowe) co ja bym sobie na tym założył i byście mi powiedzieli jak dokładnie założyć
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez LEMUR » 18 lutego 2005, o 11:02

www.google.pl < wyszukaj: darmowe konta www

google rzadzi, google radzi, google nigdy cie nie zdradzi :->
ps. odnosnie CTO - sprawdz za jakis czas lub odswiez...
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez FastMan » 18 lutego 2005, o 11:28

a dokładniej stronę i co ustawić

a co ustawić w mapowaniu

założyłem na friko.pl co i gdzie ustawić we właściwościach serwisu?????????


moderator: prosze nie dodawac kilku postow po kolei. Istnieje cos takiego jak edycja wlasnego postu - prosze z tego korzystac!
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez cherr » 18 lutego 2005, o 13:04

cherr
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 171
Dołączył(a): 14 lipca 2004, o 15:03

Postprzez FastMan » 18 lutego 2005, o 14:21

hehe wszystkiego najlepszego . ale jak ustawic to mapowanie jak mam zalożone na friko.pl
FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez FastMan » 19 lutego 2005, o 10:15

FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez platekr » 19 lutego 2005, o 12:54

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez FastMan » 21 lutego 2005, o 17:00

FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez platekr » 21 lutego 2005, o 17:27

A co tutaj opisywać ??? Otwierasz okno dodawania serwisu FTP. Podajesz adres serwera, konto i hasło. Klikasz OK i łączysz się z panelu "Moje serwery". Można jeszcze włączyć "łącz z serwerem w trybie pasywnym" w oknie konfiguracji serwera FTP. Żadnego mapowania nie trzeba ustawiać. Toż wystarczy umieć czytać! Dla każdego serwera jest tak samo. Różnią się tylko dane podawane przy logowaniu i adres.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez FastMan » 23 lutego 2005, o 15:28

FastMan
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 18
Dołączył(a): 16 lutego 2005, o 13:33

Postprzez platekr » 23 lutego 2005, o 15:40

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Następna strona

Powrót do Dla bardzo początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron