Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 23:59

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jak wysłać plik wav na serwer

Więcej : Jak wysłać plik wav na serwer | Wyświetlone : 5968 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

obrazek z <map> i menu onmuseover - jak to zrobic

czesc,
dopiero raczkuje w temacie i nie moge sobie poradzic z nastepujacym problemem

mam obrazek i na nim zaznaczone w roznych miejscach aktywne pola i chcialbym aby po najechaniu myszka wyswietlalo sie menu z ktorego moznaby wybrac pare linkow. testowalem juz rozne menu ale nie moge ich ustawic w roznych miejscach na obrazku

chyba ze zrobic jakos inaczej, moze podsuniecie jakis pomysl :)

z gory dzieki za ...
Więcej : obrazek z <map> i menu onmuseover - jak to zrobic | Wyświetlone : 2585 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Konfiguracja witryn

Mam kłpopt posiadam dwie strony internetowe i potrzebna mi pomoc.
Potrzebuje tak skonfigurować Pajączka by serwisy nie były wczytywane w tym samy oknie. I potrzebuje dodać drugiego urzytkownika.
Więcej : Konfiguracja witryn | Wyświetlone : 6119 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

MySQL i odstepy

Więcej : MySQL i odstepy | Wyświetlone : 8053 | Odpowiedzi : 11 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

XOOPS sonda

Więcej : XOOPS sonda | Wyświetlone : 7239 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

GET i tablica

Więcej : GET i tablica | Wyświetlone : 3226 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Ramówka

Witam,

Badzo pilnie potrzebuje skryptu ramówki. Znaczy taki zeby wpisy na kazdy dzien mozna bylo dodawac za posrednictwem www. Jesli ktos ma lub umial by napisac taki skrypt to bylbym bardzo wdzieczny moge w zamian dac reklame na stronie i wpostacji jingla na antenie radia:) Ramowka moze byc taka jak na www.technofobia.net podejzewam ze ktos to moze miec poniewaz taki skrypt widzialem juz na kilku stacjach:) Jescze raz Bardzo ...
Więcej : Ramówka | Wyświetlone : 2479 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

MYSQL SERWER?????

Zna ktoś stronę z zakładaniem kont które obsługuje MYSQL...ja znam lycos.co.uk...ale to jest po innemu i chyba płatne..bo są tam jakieś funty, zna ktos jakis polski serwer, który obsługuje MYSQL........
Więcej : MYSQL SERWER????? | Wyświetlone : 4252 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

php a pozycjonowanie

Więcej : php a pozycjonowanie | Wyświetlone : 2737 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039