Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 17:57

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Zmiana rodzaju licencji

Jak zmienić rodzaj licencji z osobistej na komercyjną?
Więcej : Zmiana rodzaju licencji | Wyświetlone : 2697 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

kodowanie na stronach dynamicznych

Witam

Mam taki problem z którym nie mogę sobie za bardzo poradzić, a na php znam się powiedzmy umiarkowanie... ;-)

Jest strona - index.php - główna z częścią <head> i wszystkimi potrzebnymi na stronie znacznikami <meta>, w tym także z kodowaniem strony w ISO/8859-2. W obrębie tej strony są ładowane poprzez 'include' (jako jej zasadnicza treść) inne strony z rozszerzeniem *.php. Strony te nie posiadają sekcji <head> ...
Więcej : kodowanie na stronach dynamicznych | Wyświetlone : 5016 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wysrodkowanie w pionie i poziomie

Więcej : Wysrodkowanie w pionie i poziomie | Wyświetlone : 6279 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Atrybuty znaczników

Więcej : Atrybuty znaczników | Wyświetlone : 3387 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ustawienia tabel w CSS

Więcej : Ustawienia tabel w CSS | Wyświetlone : 4696 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

w jaki sposób ukryć prawdziwy adres URL mojej strony?

wszystko juz w zasadzie jest w temacie???? dziekuje z góry za pomoc.
Więcej : w jaki sposób ukryć prawdziwy adres URL mojej strony? | Wyświetlone : 5181 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formatowanie tekstu wprowadzanego w formularzu do bazy.

Chcę dać w formularzu możliwość dopisywania wiadomości osobom, które niekoniecznie muszą wiedzieć, jak się robi podkreślenie albo pogrubienie w html. W skrócie chciałbym wzbogacić formularz o takie opcje jakie widzę choćby tu, nad okienkiem do wpisywania nowej wiadomości - klikam i pogrubienie wstawione.
Jest na takie "klikalne" opcje prosty sposób?
Więcej : Formatowanie tekstu wprowadzanego w formularzu do bazy. | Wyświetlone : 6029 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

plugin do flasha 6.0

Więcej : plugin do flasha 6.0 | Wyświetlone : 5346 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039