Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 10:39

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Galeria - kolejność zdjęć

Więcej : Galeria - kolejność zdjęć | Wyświetlone : 11171 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

obsługę JavaScript

Więcej : obsługę JavaScript | Wyświetlone : 10856 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

problem z kopiowaniem

Więcej : problem z kopiowaniem | Wyświetlone : 5933 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

Optymilizator komentarzy

Więcej : Optymilizator komentarzy | Wyświetlone : 4913 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Licencja prywatna a instalacja w biurze

Rafale, zwracam się do Ciebie z pytaniem, bo nie udało mi się wysnuć jednoznacznych wniosków po przeczytaniu dostarczonej licencji.

Jestem webmasterem - wolnym strzelcem, tzn. pracuję dla tego kto da więcej, najczęściej pracuję w domu więc nie ma problemu, jednakże własnie otrzymałem propozycję pracy tymczasowo na komputerze w biurze klienta, co dla mnie z wielu powodów jest korzystne.

I teraz jak rozumiem, że mogę użyć swojego kodu, pod warunkiem, że nie ustępnie go osobom trzecim, ...
Więcej : Licencja prywatna a instalacja w biurze | Wyświetlone : 5109 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Listy wyliczeniowe w tabeli

Więcej : Listy wyliczeniowe w tabeli | Wyświetlone : 6340 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Du... problem z pomysłami Billa

Więcej : Du... problem z pomysłami Billa | Wyświetlone : 5572 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Inspektor Znaczników

Więcej : Inspektor Znaczników | Wyświetlone : 6048 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pajak przestał startowac

Więcej : Pajak przestał startowac | Wyświetlone : 6345 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mały problem z IE

Drodzy koledzy (Wydra zwłaszcza) zerknijcie na tą stronke i powiedzcie mi, dlaczego na samym dole pod stopką jest odstęp? Nie powinno go być (w Mozilli nie ma). Kombinowałam na różne sposoby i nie potrafię go usunąć :? Pomaga tylko wstawienie obrazka do tabeli (na górze strony tak zrobiłam - obrazki są w tabelkach nie wiadomo po co). Może ktoś ma jakiś pomysł? ...
Więcej : Mały problem z IE | Wyświetlone : 17297 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039