Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 14 maja 2025, o 20:49

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Tabela się rozjeżdża :[

http://emil0076.ovh.org/konkurs
Mam prośbę, włączcie sobie tę stronę w Firefoxie i w IE, jak zauważycie w IE działa a w Firefoxie się rozjechała tabela. Mam pytanie: "Gdzie jest błąd?". W validatorze czysto.

BARDZO proszę o pomoc!!!

//edit

Dziś rano usunąłem <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd"> z pliku i tabela została zinterpretowana prawidłowo, więc ma to związek z jakimiś różnicami międzi html a xhtml1.1
Więcej : Tabela się rozjeżdża :[ | Wyświetlone : 5503 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

www.komis.Mark2006.pl

Więcej : www.komis.Mark2006.pl | Wyświetlone : 5235 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Internet Explorer

Więcej : Internet Explorer | Wyświetlone : 7556 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wstawianie grafiki

Więcej : Wstawianie grafiki | Wyświetlone : 4251 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

2 problemy

Więcej : 2 problemy | Wyświetlone : 6377 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zmiana danych licencyjnych

Więcej : Zmiana danych licencyjnych | Wyświetlone : 2877 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nowy dokument - Szybki start

Witam Wszystkich

Wybieram >Plik>Nowy dokument>Szybki start. Otwiera mi się okno, klikam to co mnie interesuje. CTRL+s zapisuje np: (zielona kropa) a.html. Dokument mam na zakładce w Pajączku o nazwie a.html. Otwieram nowy dokument, robie to ze skrótu SHIFT+CTRL+Q wyskakuje okno te same ustawienia ustawienia ok i zamiast obob dokumentu a.html (zakładki) powinienem zobaczyć czerwoną kropkę z napisem bez_nazwy to Pajączek w miejsce dokumentu a.html tworzy nowy kasując zawartość wcześniejszą.

Nie mogę sobie z tym poradzić. ...
Więcej : Nowy dokument - Szybki start | Wyświetlone : 6829 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Rozjechane MENU boczne

Więcej : Rozjechane MENU boczne | Wyświetlone : 4128 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039