Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 22:32

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Funkcja include

Więcej : Funkcja include | Wyświetlone : 5194 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Synchronizacja kursorów między trybami edycji. Przełączniki.

Wiem, tryb edycji wizualnej jest bardzo ograniczony i to jest w zasadzie OK.

Ale rzadko się wchodzi do programu by zaczynać od zera stronę. Najczęściej się robi poprawki, rozbudowania itd. Odnalezienie się w kilkuset czy ponad 1000 liniowym kodzie nie jest proste. Gdy poprawiam tekst użyję może Ctrl F, ale gdy zmieniam wygląd elementu - już gorzej.

Czy trudna by była do wprowadzenia taka poprawka, która synchronizuje pozycje kursora między trybem wizualnym a kodem?

Marzeniem ...
Więcej : Synchronizacja kursorów między trybami edycji. Przełączniki. | Wyświetlone : 3738 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem

Witam :) Pisze, bo mój problem staje się dla mnie coraz bardziej denerwujący. Chodzi mianowicie o to że na mojej stronie http://www.uksruch.lublin.pl dzieje się coś takiego że czasmi jakby wyrzuca na góre strony, powiedzmy jestem na głównej stronie chcę wybrać jakiś link z menu z dołu strony np. Gry klikam ale nie przenosi mnie do działu Gry tylko wyrzuca na góre strony, podałem taki przykład, czasmi klikne ...
Więcej : Problem | Wyświetlone : 4400 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zapis zmiennych do pliku + data

Więcej : zapis zmiennych do pliku + data | Wyświetlone : 5439 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Ocena strony z tapetami na pulpit

Witam
Prosze o ocene strony www.tapet.pl
Chodzi mi głownie o ocene kolorystyki, działania skryptu, szybkości pracy serwera.
Pozdrawiam
Więcej : Ocena strony z tapetami na pulpit | Wyświetlone : 8975 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

co by tu zrobic?

Witam, mam problem, zrobilem katalog lecz mam problem z oprawa graficzna moglibyscie mi pomoc oto adres do katalogu: http://terraria.waw.pl/katalog_firm/ z gory dzieki.
Więcej : co by tu zrobic? | Wyświetlone : 13532 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Błąd 421 Timeout

Więcej : Błąd 421 Timeout | Wyświetlone : 4100 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

SUWAK W RAMCE

Więcej : SUWAK W RAMCE | Wyświetlone : 4747 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039