Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 21:50

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

[js]menu jak je edytowac ??

Więcej : [js]menu jak je edytowac ?? | Wyświetlone : 5846 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Pytanko odnosnie zapytania??

Więcej : Pytanko odnosnie zapytania?? | Wyświetlone : 6967 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

FTP

Więcej : FTP | Wyświetlone : 5278 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czy warto kupic Pajączka i jakiego?

Więcej : Czy warto kupic Pajączka i jakiego? | Wyświetlone : 5918 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Strona wygląda na serverze rozjechałą się nieco :/

Witam serdecznie mam pytanie o co chodzi jeżeli strona na kompie wygląda super a na www nie bardzo prosze zobaczyć jak strona wygląda po wrzuceniu ne serwer http://www.bydgostrefa.republika.pl prosze o pomoc najlepiej kontaktując się na gg 5782474 zależy mi na czasie
Więcej : Strona wygląda na serverze rozjechałą się nieco :/ | Wyświetlone : 4368 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

kolor tekstu z użyciem css

witam!

mam niby głupi problem, ale nie umiem naleźć rozwiązania ani w mojej mądrej książce, ani w necie. A nie mam już zbytnio czasu na dalsze poszukiwania, bo każda taka drobnostka zabiera mi sporo cennego czasu. Chyba zrezygnuję z tego css'a i xhtml'a i zrobię stronkę po staremu :?

Problem:

w html 4.01 wystarczyło w ramach znacznika <p></p> umieścić <font color="red">tekst</font> i tekst stawał się czerwony...

Chcę ...
Więcej : kolor tekstu z użyciem css | Wyświetlone : 5800 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zaznaczenie kodu

Cześć,

Jestem nowym użytkownikiem Pajączka. Czy jest taka opcja, że klikając na jakiś element w oknie wyświetlającym stronę w trybie graficznym jednocześnie zaznacza mi się fragment kodu w oknie tekstowym? Pozdrawiam
Więcej : zaznaczenie kodu | Wyświetlone : 3896 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Opera Mozilla IE

.witam, mam stronke, póki co tylko w html, jednak Mozilla czy Opera nie wyswietla grafik, czy ktoś mógłby mi podpowiedzięć, w czym problem?
Więcej : Opera Mozilla IE | Wyświetlone : 6479 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039