Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 18 maja 2025, o 19:40

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pjączek usuwa mi spacje...

Więcej : Pjączek usuwa mi spacje... | Wyświetlone : 2984 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Otwieranie dokumentu

Więcej : Otwieranie dokumentu | Wyświetlone : 3941 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak dołączyć css skoro...

Więcej : jak dołączyć css skoro... | Wyświetlone : 2848 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

drukowanie wybranej warstwy w "wersji do druku"

Mam pytanie: czy można zrobic tak aby po kliklnieciu "wersja do druku" drukowala sie zawartosc danej warstwy?
Moja strona jest wyraznie podzielona na: naglowek, menu lewe, tresc (zawartosc merytoryczna strony), stopka. Pomyslalam wiec sobie, ze zamiast tworzyc osobne wersje do druku bez zbednych elementow graficznych, moglabym wskazac na wydrukowanie okreslonej warstwy.
Bardzo proszę o informację czy da sie tak zrobic i jak to zrobic.
Więcej : drukowanie wybranej warstwy w "wersji do druku" | Wyświetlone : 8104 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ksiązka o PHP

Witam kupilem sobie na helionie ksieżke PHP 5 Tworzenie strona Ćw.Praktyczne

Czy dokonalem dobrego wyboru? chce dopiero zacząc pracę z PHP
Więcej : Ksiązka o PHP | Wyświetlone : 5675 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zamienianie znaków nowej linii

Więcej : Zamienianie znaków nowej linii | Wyświetlone : 4602 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

kolorowy kwadrat w polu option

Więcej : kolorowy kwadrat w polu option | Wyświetlone : 5637 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

foto shop

Więcej : foto shop | Wyświetlone : 24254 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039