Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 20 maja 2025, o 21:16

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Polska czcionka

Witam. Mam pytanie. Poniewaz pracuje teraz na komputerze z systemem operacyjnym w wersji anglojezycznej, brakuje mi polskiej czcionki. Czy Pajaczek NxG ma mozliwosc uzywania polskiej czcionki w systemie w wersji angl. Jezeli tak to w jaki sposob mozna taka opcje uruchomic
Więcej : Polska czcionka | Wyświetlone : 3044 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

SQL - wykonanie komendy o określonej godzinie

Czy jest możliwść za pomocą sqla by wykonywana była jakaś komenda np. codziennie o określonej godzinie bez ingerencji użytkowników/administratorów wszystkie dane były kasowane z bazy?
z góry dzieki za pomoc.
Więcej : SQL - wykonanie komendy o określonej godzinie | Wyświetlone : 3268 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pojawia się Błąd

Więcej : Pojawia się Błąd | Wyświetlone : 3295 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Brak odswiezania przy sesjach!

Więcej : Brak odswiezania przy sesjach! | Wyświetlone : 2751 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

problemy z polskimi znakami!!!

Więcej : problemy z polskimi znakami!!! | Wyświetlone : 7131 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pomocy w javascript

Witam,

proszę o pomoc. Chcę napisać w javie tabele ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Wygląda to tak ale nie działa tzn. wyświetla tabele ale nie oblicza a mają to być obliczenia dla tablicy funkcji trygonometrycznych sin.

<html>
<HEAD>

</HEAD>

<BODY BGCOLOR="346678">
<BR><BR>
<FONT COLOR="AACC22" SIZE="4">
<H1>Tablica wartości funkcji sinus<H1><BR>

<Script language="javascript">
document.write("<TABLE border>");
for (i=0; i<31; i++)
{
document.write("<TR>");
for (j=0; j<3; j++)
{
document.write("<TD>"+((i*3)+j)+"</TD><TD>"+Math.sin(((i*3)+j)*Math.Pi /180)+"</TD>");
}
}
document.write("</TABLE>");
</Script>
</FONT>
</BODY> ...
Więcej : Pomocy w javascript | Wyświetlone : 5498 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jak umiescic pilk swf?????

Witam mam takie pytanie jak zrobi c alby zamiast pliku jpg zaczytywało piki swf???
Juz pisze jasniej oto moja stronka tzn jej fragment

// edytował moderator: zbyt duży obrazek, usunięty

i zamist tego fioletowego obrazka chcalbym wrzucuc sobie jakos swf

kod stroiny wyglada tak

<html>
<head>
</style>
<title>Ms Site</Title>

// edytował moderator: zbyt obszerny fragment kodu, usunięty. Proszę podawać odsyłacz do strony, a nie zrzuty ekranów czy ich cały kod.

I co trzeba zminic lb ...
Więcej : Jak umiescic pilk swf????? | Wyświetlone : 5852 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039