Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 22 maja 2025, o 07:31

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Kolorowy pasek przeuwu

Przepraszam jeśli było, ale czy istnieje scrypt kolorowego scrollbara działający pod Firefoxem.
Dziękuję!
Więcej : Kolorowy pasek przeuwu | Wyświetlone : 6554 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

IE 5.5 + css (inna interpretacja wymiarow)

Jesli ktos ma IE 5.5 to czy moglby ktos zerknac na http://www.domy-opieki.com.pl/
Czy uklad sie nie "rozjeżdza".

Nie bardzo chce mi sie przeliczac (i korygowac css) to na slepo... :)

Z gory dziekuje
MF
Więcej : IE 5.5 + css (inna interpretacja wymiarow) | Wyświetlone : 3637 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

ikonka w adresie

Więcej : ikonka w adresie | Wyświetlone : 4109 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formularz bez outlooka :/

Więcej : Formularz bez outlooka :/ | Wyświetlone : 2537 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PHP - upload plików z formularza

Mam pytanie na temat ukrytego pola MAX_FILE_SIZE, które w/g manuala powinno być umieszczane przed inputem do wskazania pliku. Mam formularz w ktorym jest kilka inputów do wskazywania plików a sam formularz jest bardzo długi. Czy mam podać ukryte pole MAX_FILE_SIZE tylko raz, przed pierwszym inputem, czy przed każdym (można by zróżnicować rozmiar dla różnych pól) ? Bo odnoszę wrażenie, jakby oddziaływał tylko na najbliższe pole (albo coś sknociłem).
Będę wdzięczny za wskazówki.
Więcej : PHP - upload plików z formularza | Wyświetlone : 2777 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak przeksztalcic ten kod...

Więcej : jak przeksztalcic ten kod... | Wyświetlone : 3473 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wirus w Pajaczku?

Witam,
Z Pajaczka 5.5.1 PRO korzystam od dnia premiery. Dzisiaj jednak najnowszy avast home wykryl w pliku Pajaczek.exe konia trojanskiego Win32:Ircbot-BG . Przeskanowalem caly system, usunalem w/w plik i przeskanowalem system jeszcze raz - tym razem czysto. Sprawdzilem archiwum z instalacja Pajaczka - jest ok, wiec zainstalowalem go jeszcze raz. Znowu przeskanowalem caly folder Pajaczka i plik wykonywalny znow zostal uznany za zainfekowany. Moze to ktos potwierdzic? Dodam, ze monitor avasta, to przegapil.
Więcej : Wirus w Pajaczku? | Wyświetlone : 4948 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

POMOZECIE?

Więcej : POMOZECIE? | Wyświetlone : 7716 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Validator Pajączka a W3C

Witam,
nurtuje mnie jedna rzecz. Na jakiej zasadzie, wg jakich wytycznych działa wbudowany w program validator? Jest on znacznie bardziej rygorystyczny od tego z W3C. Stronie sieciowo się validującej Pajączek wysypuje całą baterię błędów. O co chodzi?

Z góry dziękuję za rozjaśnienie :)

Pozdrawiam!
Więcej : Validator Pajączka a W3C | Wyświetlone : 4842 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

tabliczka mnozenia (?)

witam.
mam taki problemik. sciagnalem skrypt z sieci, ktory dodaje stale do tablicy, ale... jak zwieksze liczbe stalych w wierszu to zmniejsza mi sie liczba wierszy w sumie, tzn. jak dam jedna stala to moge dodac wierszy 20, a jak mam stalych piec to tylko wierszy jest 4. nie moge tego rozpracowac. moze ktos pomoze.
pozdrawiam.
Więcej : tabliczka mnozenia (?) | Wyświetlone : 7748 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039