Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 22 maja 2025, o 20:22

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Migający Link

Ja zrobic a by Link migal
Więcej : Migający Link | Wyświetlone : 5985 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Problem ze wysyłaniem formularzy przez mail

Witam

Mam problem ze wysyłaniem formularzy przez mail, z mojej strony(w operze), otóż: Jak coś napisza w formularzu i naciśnia wyślij, to się wyświetla komunikat:

"Ten formularz jest wysyłany pocztą. Jeśli chcesz ujawnić adresatowi swój adres e-mail oraz informacje wpisane w polu Nadawca, wybierz . Jeśli chcesz wykorzystać anonimowy adres e-mail, wybierz ."

Co mam zrobić, lub dodać do kodu strony, żeby poprawnie działało w operze wysyłanie?

Moja strona: http://lukasz-janik.webpark.pl ...
Więcej : Problem ze wysyłaniem formularzy przez mail | Wyświetlone : 5374 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

testowanie strony

jestem ciekaw czy sa programy ktore testuja strony internetowe. Tzn ile przegladarka wysyla zapytan, czas ladowania strony itp :?:
Więcej : testowanie strony | Wyświetlone : 7817 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Błąd menu kontekstowego i czemu tak wolno?

Witam!

1. Właśnie zainstalowałem wersję 5.5.0 i jestem rozczarowany! Program działa jakbym miał procesor Intel 486... Przy poruszaniu się po edytorze widać wyraźne opóźnienia, dymki z podpowiedziami pojawiają się z opóźnieniem, z opóźnieniem też znikają pozostawiając na chwilę kolorowe prostokąty... Chyba wrócę do 5.4, tamta działała normalnie.

2. Gdy klikam myszką na jakieś słowo (w edytorze), ustawiając na nim kursor, a nastepnie klikam na prawy przycisk myszki, to pojawia się menu kontekstowe, tyle, że kursor ...
Więcej : Błąd menu kontekstowego i czemu tak wolno? | Wyświetlone : 6965 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z skryptem z artykulu

Mam problem z skryptem login.php z tego artykulu: SQL - pierwsze kroki - wychodzimy z domu :: cz. II

Skrypt nie wyswietla mi formularza do logowania wogole. W bazie mam jeden bledzik (tzn wylaczona funkcja polacoznych tablel po przez brak jakiegos tam zapytania :P) Do login.php dodalem formule "error_reporting(E_ALL);" I nic :( Czy moge liczyc na czyjas pomoc. Server ...
Więcej : Problem z skryptem z artykulu | Wyświetlone : 4713 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zastrzeżone domeny ???

Witam !!

Mam takie pytanie:
Czy mogę być właścicielem domeny o dowolnej nazwie (takiej, która oczywiście nie jest jeszcze zajęta przez kogoś)? Konkretnie chodzi mi o to, że wykupiłem sobie domenę www.nazwamojejmiejscowości.com.pl i nie wiem czy to „legalne” – tzn. zastanawia mnie fakt, czy takowa domena nie powinna należeć raczej do Urzędu Gminy (a w mojej miejscowości mieści się właśnie Gmina), czy tez do jakiejś innej publicznej instytucji…, a nie do osoby prywatnej. Domena www.nazwamojejmiejscowości.pl ...
Więcej : Zastrzeżone domeny ??? | Wyświetlone : 4164 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

poprawny zapis funkcji

Więcej : poprawny zapis funkcji | Wyświetlone : 3711 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Rozmiar strony www

Więcej : Rozmiar strony www | Wyświetlone : 3989 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem z galerią...

Kochani WIELKODUSZNI ludzi..
Mam chyba mały problemik.
Zrobiłam stronkę w PHP. Stronka zawiera galerię.
Stronkę sprawdzałam na moim komputerku (krasnalek pomógł).
Umieściłam strone w serwisie http://www.tripod.lycos.co.uk/
Problem w tym, ze moja galeria przestała działać z nie wyjaśnionych dla mnie przyczyn!! :shock:
Otwiera się, ale jak przychodzi do powiększania zdjęcia wywala błąd, że nie może znależź danej strony.
W celach poglądowych proszę zajrzeć pod adres:
http://members.lycos.co.uk/lilith123/index.php?s=galeria
Przy kliknięciu ...
Więcej : problem z galerią... | Wyświetlone : 3490 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pomóżcie z layoutem graficznym

Do tej pory robiłam proste strony w htmlu ale ostatnio bawiłam się w photoshopie i zrobiłam takie cos:
http://www.ladytullo.com/gwiazdka.jpg

Mam też wersje pokrojoną i w postaci htmla.
Problem mam z tym ostatnim prostokątem, chciałabym aby tam mieściło się dużo tekstu, najlepiej przesuwało się i to graficznymi scrollami. Niestety nie mam pojęcia jak się do tego zabrać... Ramki?

Pomóżcie!
Więcej : Pomóżcie z layoutem graficznym | Wyświetlone : 5658 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039