Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 23 maja 2025, o 16:42

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Pajączek 5.5.0 - spostrzeżenia

Więcej : Pajączek 5.5.0 - spostrzeżenia | Wyświetlone : 6252 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z XHTML na koncie WWW

Więcej : Problem z XHTML na koncie WWW | Wyświetlone : 5644 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

get_browser()

Więcej : get_browser() | Wyświetlone : 2629 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

CTRL+N - Nowe działanie funkcji?

Hejo!

Czy to normalne, że jak wcisnę CTRL+N nie mając otwartych żadnych dokumentów, to mi się otwiera nowe okno eksploratora windows?

(PNxG5.5+WinXPSP2)

Adam
Więcej : CTRL+N - Nowe działanie funkcji? | Wyświetlone : 4639 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

szerokość tabelki/kolumny

Mam problem z szerokością kolumny. Chodzi o to że kolumna ma ustanione szerokość 150px i jeśli pojawi się tam jakieś długie słowo to wtedy kolumna się poszerza. Jak zablokować szerokość kolumny, albo wymusić przełamanie za długiego słowa??
Więcej : szerokość tabelki/kolumny | Wyświetlone : 2926 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

top 10

Więcej : top 10 | Wyświetlone : 3959 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

To może powiem tak...

Witajcie kochani. Rzecz wygląda następująco. Kto jest w stanie dodać zapytania do PHPmyAdmina, na mojej stronce bo nie działa a ja nie umiem (podaje dostęp do FTP i działaj ) W zamian za to oferuje na stronie w widocznym miejscu Wasz bannerek oczywiście dożywotnie.

www.tutorialmu.boo.pl
login i hasło: xxx

Ps jeżeli ktoś chce w zamian coś jeszcze oprócz bannerka na stronce to niech pisze na PW
Więcej : To może powiem tak... | Wyświetlone : 3601 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Legalność grafiki

Mam pytanie dotyczące wykorzystywania cudzej grafiki na stronach www.
Dokładnie chodzi mi o to, że pobieram grafikę ze strony autorskiej, bez zgody autora. Następnie wycinam niewielki fragment z pobranej grafiki i umieszczam go na swojej stronie. Nie czerpie żadnych zysków z tego faktu, strona na której zamieszczam fragment jest niekomercyjna, do własnego użytku, a wycięty fragment pełni jedynie rolę ozdobną.

Czy to jest legalne? Czy mogę tak postąpić i być w 100% legalnym?
Więcej : Legalność grafiki | Wyświetlone : 14181 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039