Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 23 maja 2025, o 22:25

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Firefox - dodatkowe narzędzie

Pajączek 2000 nie znajduje w systemie Firefoxa; dodany ręcznie nie wyświetla strony :cry:. Chcę dodać go do ustawień by móc używać do wywoływania podglądu edytowanych dokumentów - czy jest to możliwe? (wiem, że kiedy pajączek 2000 powstawał to o Firefoxie nikt nie słyszał :wink: ale...)
Zainstalowana kontrolka MozillaControl16.exe nic nie pomogła.
Proszę o pomoc.
Więcej : Firefox - dodatkowe narzędzie | Wyświetlone : 7164 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Praca z dwoma dokumentami

Więcej : Praca z dwoma dokumentami | Wyświetlone : 3180 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tryb edycji wizualnej

Więcej : Tryb edycji wizualnej | Wyświetlone : 5280 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Opera

Więcej : Opera | Wyświetlone : 4202 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

brak koncepcji

kompletnie sie pogubilem.
mam tabele ktora przechowwyuje artykuly.
chce, aby do kazdego artykulu mozna dodawac komentarze.
no i teraz nie wiem jak sie do tego zabrac, aby pare komentarzy bylo przyporzadkowanych do danego artykulu.
myslalem cos o powiazanych tabelach i funkcji mysql_insert_id(), ale nie wiem jak to uzyc w praktyce, tzn troche wiem ale mi nie wychodzi. BRAK KONCEPCJI.
Więcej : brak koncepcji | Wyświetlone : 4945 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

dajcie jakis przykład

Więcej : dajcie jakis przykład | Wyświetlone : 2804 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

pajaczek

Więcej : pajaczek | Wyświetlone : 3327 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039