Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 26 maja 2025, o 02:45

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

layout

Więcej : layout | Wyświetlone : 24003 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Dla bardzo początkujących

GET brak wysłanego znaku ?!

Więcej : GET brak wysłanego znaku ?! | Wyświetlone : 6627 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Strona w formie FTP [jak zrobić?]

Jak w temacie. Jak można zrobić z normalnego serwera np. konto mam na LYCOS - FTP? Chodzi mi o wejście w katalogi itd.
Więcej : Strona w formie FTP [jak zrobić?] | Wyświetlone : 5305 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

jak wyswietlic??

witam mam pytanko, mianowicie, chce wyswietlic rekordy z bazy danych, ale zeby pokazyalo tylko pierwsze 10 liter nazwy rekordu, czyli jak rekord ma nazwe np. sprzedam rowerto zeby wyswietlilo mi cos takiego Sprzedam r..., z gory dzieki za pomoc
Więcej : jak wyswietlic?? | Wyświetlone : 5354 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Serwer

Jakim waszym zdaniem jest najlepszy serwer WWW :roll: Chodzi mi tu o serwer, który by miał funkcje typu: PHP, HTML, FTP, EXE, MP3, by miałjak najwięcej i był by darmowy(i byłby długi czas aktywny).

Oczywiście chodzi mi tu o jakiś dobry darmowy serwer, na strone internetową :?

pozdro i dzięki wszystkim za odpowiedzi ...
Więcej : Serwer | Wyświetlone : 7834 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Naliczanie punktów użytkowników ?

Trafiłem do FAQ serwisu www, i znalazłem takie cuś: "Jak naliczne są punkty użytkowników ?".
Link: "lista najlepszych użytkowników" pokazuje pustą stronę.

Co to dokładnie było :?:
Więcej : Naliczanie punktów użytkowników ? | Wyświetlone : 6401 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

map

Więcej : map | Wyświetlone : 6384 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak stworzyc baze danych mysql

Więcej : Jak stworzyc baze danych mysql | Wyświetlone : 5738 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Obecny kanał RSS jest za wąski

Obecny kanał RSS (10 elementów) pomimo, że odwiedzam forum codziennie, jak chodzę do szkoły, to w okresie (20:00 - 16:00) tych dziesięciu ledwo wystarcza na styk.

Przydało by się albo powiększyć obecny kanał do 20 elementów+, lub zrobić osobny większy by był wybór. Jak dacie, to wezmę nawet 100 elementowy :D

:twisted: ...
Więcej : Obecny kanał RSS jest za wąski | Wyświetlone : 6220 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Dziwne tematy na RSS

Więcej : Dziwne tematy na RSS | Wyświetlone : 6595 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039