Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 29 maja 2025, o 09:52

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z serwerem Apache !

Więcej : Problem z serwerem Apache ! | Wyświetlone : 7602 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Ulead GIf animator 5.05

Więcej : Ulead GIf animator 5.05 | Wyświetlone : 7435 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Formularz wysłany tylko X razy

Więcej : Formularz wysłany tylko X razy | Wyświetlone : 2754 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Komunikacja między oknami. JS

Mam taki problem.Jest stronka na ktorej user wybiera wojewodztwo z Selecta. Chcialbym zeby mogl kliknac na ikonce-mapce ktora odpala popupa. W popupie jest mapka na ktorej user klika (Mapy html). Teraz w momencie kiedy user klika na konkretne wojewodztwo, zamyka sie popup i na pierwotnej stronce na liscie Select wybiera sie wojewodztwo ktore wybrano na mapce. Czy to sie da zrobic bez przeladowania strony z Select'ami? Czyli czy jest mozliwa komunikacja miedzy oknami przegladarki za ...
Więcej : Komunikacja między oknami. JS | Wyświetlone : 2943 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Baza danych

Baza danych db10375

Nie znaleziono tabeli w bazie danych.
--------------------------------------------------------------------------------

Utworzenie nowej tabeli dla bazy danych db10375 :
Nazwa :
Pola :
System kodowania znaków : ascii binary cp1250 cp1251 cp1256 cp1257 cp850 cp852 cp866 dec8 geostd8 greek hebrew hp8 keybcs2 koi8r koi8u latin1 latin2 latin5 latin7 macce macroman swe7 utf8

Za cholender niewiem co mam w niej ...
Więcej : Baza danych | Wyświetlone : 6576 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Bramka GG

Nie wiedziałem gdzie dać tego posta wię piszę tutaj.
Ma ktoś z was linka do skryptu na bramkę gg.
Szukałem na googlach ale nie znalazłem.
Z góry dziękuję za odpowiedź!!!
Więcej : Bramka GG | Wyświetlone : 3092 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PHP nowa linia w pliku txt

Napisałem cos takiego:

<html>
<body>
<?php
$data=date('D M Y G:i:s');
$ciag=" \n";
$fp=fopen("ip.txt", "a+");
flock($fp, LOCK_EX);
fwrite($fp, "IP: ". $_SERVER." DATA: ". $data . $ciag);
flock($fp, LOCK_UN);
fclose($fp);
?>
</body>
</html>

Jak widac sluzy to do pobrania IP odwiedzającego i zapisania tegoz IP (wraz z datą i czasem) do pliku ip.txt

I wszystko pieknie dziala ale chciał bym aby kazde nowe IP+CZAS bylo zapisywane w txt od nowej linii.
Myslałem ze słuzy do tego "\n" ...
Więcej : PHP nowa linia w pliku txt | Wyświetlone : 9717 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

sklep interetowy

czesc
jestem bardzo pocztkujacy i niewiem zabardzo jak mam sie do tego zabrac!potrzebuje gotowy sklep na ponidzialek!!ma by w nim logowaNIE DWIE REKOMENDACJE ORAZ KOSZYK!!DZIEKI ZA POMOC MOJ MAIL [email protected]
Więcej : sklep interetowy | Wyświetlone : 6514 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Logowanie

Więcej : Logowanie | Wyświetlone : 8730 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak to jest z tymi skryptami?

Więcej : Jak to jest z tymi skryptami? | Wyświetlone : 8593 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039