Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 czerwca 2025, o 18:39

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Domena PL

Więcej : Domena PL | Wyświetlone : 11125 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Sortownica i wyszukiwarka XML

Więcej : Sortownica i wyszukiwarka XML | Wyświetlone : 2643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Skromna baza danych????

Więcej : Skromna baza danych???? | Wyświetlone : 7046 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zapisywanie do pliku???

Czy istnieje możliwość w Java Script żeby pobierało jakieś informacje i zapisywało je do pliku np. txt.

Jeśli tak to napiszcie jak zrobić taki bajer.
Więcej : Zapisywanie do pliku??? | Wyświetlone : 3472 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

mail()

Więcej : mail() | Wyświetlone : 2996 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

PHPoem

Więcej : PHPoem | Wyświetlone : 2595 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

W czym generować kod?

Niedługo zaczynam pracę nad dużym serwisem i mam taki dylemat.

Strony będą w większości zbudowane z "okienek" nie różniących się wiele. Do generowanie tych okienek chciałbym zaprządź funkcję .... no właśnie, JavaScript czy PHP :?:

I tu i tu efektem będzie możliwość łatwej zmiany kodu w jednym miejscu - czyli wygoda dla webmastera. Ale JavaScript umożliwi wysłanie funkcji na komputer klienta dopiero tam generowanie kodu, co powinno ...
Więcej : W czym generować kod? | Wyświetlone : 5821 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Mysql bazy danych

W accesie jest generowany kod sql. Czy są podobne programy generujące kod sql (np. dla Mysql)?
Więcej : Mysql bazy danych | Wyświetlone : 3140 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z zapytaniem

Więcej : Problem z zapytaniem | Wyświetlone : 2486 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z tłami w Operze.

Witam. Mam problem z tłami tabeli w Operze. Nie wyświetla ich. A IE 6 normalnie wyświetla. Czy ktoś wie, o co tu chodzi? (Mam operę 8 i szukałem w ustawieniach).
Więcej : Problem z tłami w Operze. | Wyświetlone : 10617 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039