Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.
Ale wiesz co, mam radę, u mnie w Firefoxie to menu (konto, zaloguj itd.) jest w ciut innym miejscu niż powinno. I jeszcze jedna rada, jeżeli chcesz odpłatnie tworzyć strony to nie opieraj całego dokumentu o tebele.
@Emil0076: racja, w życiu bym nie zlecił firmie wykonania czegokolwiek dla mojej strony, gdyby witryna usługodawcy była na tabelkach. Jestem akurat na to uczulony.
Tego pokroju słowa budzą we mnie emocje
Moja strona to nie serwis, ma sporo błędów w walidatorze (to moja pierwsza dawno temu zrobiona), ale nie znajdziesz na niej ani jednej tabelki wykorzystanej do pozycjonowania strony
Nie będziemy tutaj pisać powieści (były już tematy na temat divów i tabeli oraz "dlaczego xhtml?"). Po drugie co rozumiesz przez "profesjonalnie wykonany", np. onet.pl jest bardzo popularny, ale czy profesjonalnie wykonany...?