Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 czerwca 2025, o 12:54

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Info IP

Jak zrobić aby ktoś kto wchodzi na stronę widział swoje IP i host-a.

Ps. Z kóry dziękuje za pomoc
Więcej : Info IP | Wyświetlone : 3978 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Global dla uchwytu do bazy

Więcej : Global dla uchwytu do bazy | Wyświetlone : 2515 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Kurs XML

Więcej : Kurs XML | Wyświetlone : 4110 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

pomocyy

Więcej : pomocyy | Wyświetlone : 6256 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Dostępny Niedostępny

Więcej : Dostępny Niedostępny | Wyświetlone : 3467 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

[PHP] Jak przerobić mailform'a?

Więcej : [PHP] Jak przerobić mailform'a? | Wyświetlone : 7286 | Odpowiedzi : 9 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Rejestracja oraz logowanie

Witam czy może ktos mi powie jak dodać by formularz rejestracji jak się wypełni wszystko gdzieś musi sie wysyłać no własnie co zrobić gdzie mam to wysyłać by dana osoba która sie rejestruje była zalogowana na mojej stronie oraz jak dodać zalogój się bo pozniej trzeba dać przycisk loguj i jak sie na niego naciśnie to loguje jak to zrobić baredzo prosze o pomoc
Więcej : Rejestracja oraz logowanie | Wyświetlone : 2602 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Która pętla ?

Jak zrobić tak żeby pól tekstowych <input> było tyle ile wartośc zmiennej np. $i = 8 to pul input tez ma być 8. prubowałem z pętlą while ale nie wyszło.
Więcej : Która pętla ? | Wyświetlone : 4396 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Mam podobny problem, nie moge pobrac wiadomosci via The Bat

Witam, przegladam forum celem znalezienia rozwiazania dla mojego problemu i zauwazylem ze dokladnie podobny problem pojawil sie u innego uzytkownika forum wczesniej. The Bat, kiedy mu daje polecenie pobrania wiadomosci, wywala komunikat: Fetch, polaczenie z serwerem zostalo przerwane(ostatnie wyslane komendy: ""," USER eskomp.home.pl:[email protected]"). Oczywiscie po komunikacie w folderze odebranych wiadomosci nie pojawiaja sie nowe naglowki. Cale szczescie ze moge do poczty dostac sie przez www. I co widze: mam 2 wiadomosci: pierwsza z Allegro z ...
Więcej : Mam podobny problem, nie moge pobrac wiadomosci via The Bat | Wyświetlone : 9595 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039