Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 czerwca 2025, o 20:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

synchronizacja serwisu funkcjonalność i błąd ?

witam,

po pierwsze - nie działa oczyszczanie serwisu z poziomu funkcji "synchronizacja"
po drugie - jak wyłączyć komunikat ostrzegawczy informujący o włączonej opcji usuwania plików znajdujących sie na serwerze, a nie istniejących lokalnie
(przydała by się opcja "nie pokazuj więcej")

po trzecie: czy jest możliwość przejścia bezpośrednio do tworzenia listy plików do synchronizacji ?

obecnie muszę wybrać opcję synchronizacji > tworzenie listy plików
tyle ze w opcji synchronizacja moge sobie ustawiać parametry dotyczące synchronizacji, a ...
Więcej : synchronizacja serwisu funkcjonalność i błąd ? | Wyświetlone : 2731 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak się tworzy własne forum na swojej stronie???

prosze o pomoc jak się tworzy na własnej stronie forum :?: :?: :?:
Jeśli ktoś wie jak to zrobić to prosze mi wysłać na e-mial [email protected]
lub na gg. 4753981
Więcej : Jak się tworzy własne forum na swojej stronie??? | Wyświetlone : 10000 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dla bardzo początkujących

Szarpanie przy przewijaniu

Witajcie!

Debiutuje na tym forum. Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na mój problem, wierzę, że Wy mi pomożecie.

Otóż, budowana przez mnie strona cechuje się dość dziwnym, zachowaniem w przeglądarkach innych niż Internet Explorer. Chodzi o przewijanie strony. W IE wszystko jest ok, strona przewija się płynnie. Natomiast FireFox i Opera wyraźnie szarpią stroną przy przewijaniu w górę w i dół. Szczególnie jest to odczuwalne, kiedy przewija się stronę w górę - w kierunku ...
Więcej : Szarpanie przy przewijaniu | Wyświetlone : 6445 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

XHTML czy HTML

Witam
rozszerzenie - XHTML
Czy mogę zamiast nazwa.html zastosować nazwa.xhtml i co się bedzie z tym wiazało. Jeśli tak to kiedy?
grzegorz
Więcej : XHTML czy HTML | Wyświetlone : 3644 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

SUPER HOSTING 1GB - 100 zl

HOSTING - rozwiązanie dla Twojej firmy

1 GB na serwis WWW i pocztę
nielimitowana ilość domen
nielimitowana ilość kont pocztowych
10 subdomen
10 list pocztowych
60 GB transferu serwera
obsługa skryptów PHP i CGI
samodzielna administracja
natychmiastowa aktywacja
14-dniowy bezpłatny okres próbny!

Tylko 100 zł / rok !!!

dodatkowo 100 MB SQL za 50 zł. / rok

----- REGGI - ADRES USUNĄŁEM
Kolego - chcesz reklamę, nie ma sprawy. Zapraszam do działu Reklama u nas ...
Więcej : SUPER HOSTING 1GB - 100 zl | Wyświetlone : 7245 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

przy zamknięciu przeglądarki

Więcej : przy zamknięciu przeglądarki | Wyświetlone : 3355 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

draw layer

Więcej : draw layer | Wyświetlone : 7327 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Nie mogę tego zrozumieć...

Więcej : Nie mogę tego zrozumieć... | Wyświetlone : 3011 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problem z zapytaniem

Więcej : Problem z zapytaniem | Wyświetlone : 2476 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039