Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 00:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jak zrobić żeby stronka nie miała żadnego marginesu...

Jak zrobić żeby stronka nie miała żadnego marginesu u góry jak i na smym dole-tak jak na tym forum? U mnie na mojej próbnej srtonce są małe marginesy-chcę żeby ich nie było
Dzięki
Więcej : Jak zrobić żeby stronka nie miała żadnego marginesu... | Wyświetlone : 4727 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak wkleić własne tło?

Siemka, jestem początkującym w tworzeniu stron w htmlu i proszę o Waszą pomoc! Powiedzcie mi jak się wkleja wlacne tło do swojej stronki? np. zamiast jednolitego koloru chciałbym dać na tło jakieś moje dzieło. Jak to się robi?
Więcej : Jak wkleić własne tło? | Wyświetlone : 3540 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Opis miniaturek w fotogalerii

Nurtuje mnie jeszcze jeden problem dotyczący galerii zdjęć, a dokładniej chodzi o opisy miniaturek. Nie chciałem podpisywać pod miniaturami, to wymyśliłem sobie, że opis umieszczę w title. I było by wszystko w porządku gdyby nie znikały dosyć szybko napisy po najechaniu kursorem na miniaturkę. :cry: Bardzo mnie to denerwuje a co dopiero internautę, który chce się dowiedzieć, co tam nagryzmoliłem. Czy można temu zaradzić? ...
Więcej : Opis miniaturek w fotogalerii | Wyświetlone : 8053 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

ferelne ź

Więcej : ferelne ź | Wyświetlone : 3213 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak się robi cień pod ramką?

Więcej : Jak się robi cień pod ramką? | Wyświetlone : 3624 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

mysql_dose() i mysql_connect()

Witam. Mam pytanie. Jak to wlasciwie jest z laczeniem do bazy. Po ilu sekundach polaczenie "zanika", wywolywany jest destuktor. Czy jesli np. wykonam zapytanie w skrypcie, a pare linijek pozniej musze wpisywac cos w petli do bazy, to czy za kazdym razem, musze wywolywac w petli funkcje polaczenie? Czy wystarczy wywolac ta funkcje tylko raz? Moze lepiej ustanowic stale polaczenie?

pozdro
Więcej : mysql_dose() i mysql_connect() | Wyświetlone : 2993 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039