Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 21:53

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z szablonem :(

Więcej : Problem z szablonem :( | Wyświetlone : 2833 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kolory w CSS

Zauważyłem pewien problem.
Otóż, z pół wartosci dotyczących stylów definiujących pewien kolor np. elementu html, nie można skopiować wartości koloru bezpośrednio z tego pola.
O dziwo, jak w to pole wpiszę bzdurę - np. jakiś tekst, to mogę go skopiować, jednak jak będzie to poprawna wartość koloru w trybie szesnastkowym, to nie mogę.

Problem tej jest dość szczególny i pokażę zaraz, jako może mieć wpływ na użytkowanie Pajączka.

Zróbmy coś takiego.
Chce stworzyć w css ...
Więcej : Kolory w CSS | Wyświetlone : 3926 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

dzieki!!!!!

Spece mam pytanie !! :roll:
czy skrypty php mozna zamontować do pliku html żeby on został dalej html a nie był php !! jak to zrobić ??
Więcej : dzieki!!!!! | Wyświetlone : 22842 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dla bardzo początkujących

Edytor tabel (Ctrl-T) - błąd

Więcej : Edytor tabel (Ctrl-T) - błąd | Wyświetlone : 4843 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Eksport bazy

Więcej : Eksport bazy | Wyświetlone : 2737 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

inspektor mysql

Więcej : inspektor mysql | Wyświetlone : 2524 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039