Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 10 czerwca 2025, o 03:33

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Wyrażenia regularne

Więcej : Wyrażenia regularne | Wyświetlone : 4364 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Instalacja forumBB

Więcej : Instalacja forumBB | Wyświetlone : 5506 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Class a linki??

Więcej : Class a linki?? | Wyświetlone : 3551 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Skrypt zamykania strony....

Wirtam
poszukuje java skryptu krory zamyka strone. obecnie uzywam
javascript:window.close() ale nie o to mi sie rozchodzi poniewaz po uzyciu tego skryptu wyskakuje okno potwierdzenia zamkniecia. a rozchodzi mi sie o bezposrednie zamkniecie bez potwierdzenia. czy jest taki skrypt ktory mi to umozliwi ???????????
Prosze o pomoc.
pozdrawiam.
Więcej : Skrypt zamykania strony.... | Wyświetlone : 8494 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

[b]Jak wstawić skrypt php do pliku html żeby został html ??

Jak wstawić skrypt php do pliku html żeby został html ?? !!
Więcej : [b]Jak wstawić skrypt php do pliku html żeby został html ?? | Wyświetlone : 3650 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kodowanie

Nie wiem co się dzieje - kiedy ustawiam w Pajączku kodowanie strony (php) i tak zawsze wychodzą mi krzaki (bez względu na typ kodowania, który wybiorę). Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czemu? Jestem zmuszona do ręcznego wpisywania oznaczeń unikodu - wtedy litery wyświetlają się poprawnie, ale to strasznie męczące.
Co robię źle?
Więcej : Kodowanie | Wyświetlone : 3858 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

CSS wewnętrzne obramowanie w tabeli

Czy da się jakoś prosto zrobić wewnętrzne obramowanie w tabeli w CSS(oprócz wpisywania ustawień każdej komórki)? W HTMLu było frames=void.
Mam coś takiego:

col#c1 { border-right: 1px dashed #D70036; width: 100px;}
col#c2 { border-right: 1px dashed #D70036; width: 130px;}
col#c3 { border-right: 1px dashed #D70036; width: 80px;}
col#c4 { border-right: 1px dashed #D70036; width: 120px;}

i

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="text-align: center;">
<col id="c1"><col id="c2"><col id="c3"><col id="c4">
<tr style="font-weight: bold; height: 40px;">
<td>Miasto</td>
<td >Data zapisów</td> ...
Więcej : CSS wewnętrzne obramowanie w tabeli | Wyświetlone : 3598 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Uaktualnienie

Więcej : Uaktualnienie | Wyświetlone : 2648 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Brak przezroczystości???

Nie wiem co się dzieje ale przezroczyste gify widać na mojej stronce zrobionej w PHP jak grafiki z białym tłem. Czy ktoś mi może powiedzieć czemu?
z góry bardzo dziękuję :)
Więcej : Brak przezroczystości??? | Wyświetlone : 3220 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Skąd wziąść NN4?

Szukam i szukam i albo są puste linki, albo prowadzą do nowej wersji. Muszę dziada zciągnąć :D bo umieram z ciekawości czy mój skrypt z tego tematu działa, a sian nie raczy odpisać :( Poza tym pewnie jeszcze nie raz się przyda.
Więcej : Skąd wziąść NN4? | Wyświetlone : 16260 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039