Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 13 czerwca 2025, o 16:53

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

podkreslenie tekstu pod kursorem

Więcej : podkreslenie tekstu pod kursorem | Wyświetlone : 3719 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ściąganie plików

Więcej : Ściąganie plików | Wyświetlone : 4478 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

geturl i javascript

Więcej : geturl i javascript | Wyświetlone : 3008 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

blad formatowania

Więcej : blad formatowania | Wyświetlone : 8500 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pajączek 5 NxG

Centrowanie w Mozilla Firefox

Więcej : Centrowanie w Mozilla Firefox | Wyświetlone : 3864 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Instrukcja switch i <textarea>

Jak polu <textarea> nadać wartość aby czytała je instrukcja switch ???
Więcej : Instrukcja switch i <textarea> | Wyświetlone : 7774 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Czy kiedyś będzie pajaczek?

Mam takie pytanie czy wyjdzie kiedyś jaka kolwiek wersja pajączka pod systemy uniksowe? Gdzyż jak nardzie chyba nie ma żadnych planów aby coś takiego powstało? Ale wkrótce chyba będzie trzeba pomyśleś o użytkownikach i tego systemu nieprawdaż gdzyż linux staje się coraz popularniejszym sysyemme w naszym kraju.:)
Więcej : Czy kiedyś będzie pajaczek? | Wyświetlone : 6695 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

wyświetlenie strony jako tekst....

hej Ludziska

może zamotałem tytół ale.. ale no właśnie
mam sobie strone
http://www.gadu-gadu.pl/users/status.as ... xxx&styl=2
i tak strona albo "przysyła" 1 albo 2 albo 3
fajnie
ale teraz zalezy mi na tym ze to 1 2 3 musze wykorzystac do... do czegoś
i teraz jest taki motyw, jak zawartośc tej strony "podstawić" pod jakąś zmienną żeby potem to "wewrajtować" w to miejsce gzdie mi to potrzebne w stronie www ...
Więcej : wyświetlenie strony jako tekst.... | Wyświetlone : 5015 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jedna zmienna z trzech. Jak?

Witam

Mam taki problem. Chciałbym umieścić na stronie prostą wyszukiwarkę opartą na plikach tekstowych. Znalazłem akurat przykładowy skrypt takowej w FAQ - FAQ Pajaczka
Jest jednak jeden problem którego nie mogę rozwiązać. Mianowicie poszukiwa fraza (liczba) - nazwijmy ją tak samo jak w w/w przykładzie - $fraza - musi składać się z wartości trzech zmiennych (np. $dd $mm $rr) wpisywanych przez użytkownika do trzech pól tekstowych formularza wyszukiwarki (w skrypcie z FAQ jest jedno).

Może ...
Więcej : Jedna zmienna z trzech. Jak? | Wyświetlone : 3989 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Moze mi ktos to opisac?

Witam!
W zwiazku z moim poprzednim pytaniem szukam nadal odpowiedzi i znalazlem na jednej stronie takie stwierdzenie <a href="javascript:void(0)"......
moze mi to ktos opisac do czego sluzy itd.
dzieki
// moj ostatni temat to galeria w pop-upie w javascript.
pozdrawiam GL!DE
Więcej : Moze mi ktos to opisac? | Wyświetlone : 8475 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039