Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 czerwca 2025, o 10:42

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

buforowanie plików

kTOŚ MI POWIEDZIAŁ O JAKIMŚ BUFOROWANIU PLIKÓW ALE JA KOMPLETNIE NIE WIEM O CO CHODZI... MOŻE MI KTOŚ PODAĆ JAKIS SKRYPT ALBO COŚ TAKIEGO???
Więcej : buforowanie plików | Wyświetlone : 12126 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

PHP + dział download + tworzenie miniatur

Chciałbym zrobić dział download w php. Moim pomysłem na stworzenie było aby php pobierał z danego katalogu (np. pliki) wszystkie podfoldery jakie sie w nim znajdowal i nastepnie zapisywal np do tablicy (aby potem moc stworzyc dynamicznie linki do kazdego z nich) i to samo robil dla plikow w tym folderze. Wszystko bylo by fajnie lecz nie wiem czy wogole istnieje taka funkcja jak pobierz zawartosc folderu (wiem ze istnieje pobierz zawartosc pliku ale to ...
Więcej : PHP + dział download + tworzenie miniatur | Wyświetlone : 4842 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Ankieta

Więcej : Ankieta | Wyświetlone : 6036 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

AD - Nowe okno

Więcej : AD - Nowe okno | Wyświetlone : 7073 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Typ pliku zamienił się z JPEG na VBScript Script File..

Witam!
Mam problem, ponieważ wszystkie moje pliki jpg zamieniły się na "nic"... ich rozmiar jest równy 0 bajtów. Uzywam programu Panda antywirus i możliwe że coś tam zablokowałam,ale niestety nie wiem co! Na początku usiłując otworzyć plik jpg , kórego typ zmienił się na VBScript Script File włączał się komenda Pandy że skrypt zablokowany, wyłączyłąm blokadę skryptów, ale kiedy usiłuje otworzyć zmieniony plik za pomoną "pavscript" Panda znowu zawiadamia ze zablokowany. Nie wiem jak zmienić ...
Więcej : Typ pliku zamienił się z JPEG na VBScript Script File.. | Wyświetlone : 4941 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

clip w Netscape

Hej mam pytanie. Próbuję znaleźć zamiennik "clip" w wersji 7 Netscapa, w poprzedich wersjach działa bez zarzutu natomiast w tej wersji nie mogę tego obejść. W starej wersji mamy np: document.layers.clip.right=100; Jak mogę to obejść w Netscape 7
Bardzo proszę o szybką odpowiedź
z góry dziękuję
Więcej : clip w Netscape | Wyświetlone : 5888 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Jaki program ?

Czy jest jakiś program do robienia www w PHP który zastępuje np. w HTML-u FrontPage ?
Więcej : Jaki program ? | Wyświetlone : 4896 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

preloader

Więcej : preloader | Wyświetlone : 9533 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

linia cienka w polu kombi

Więcej : linia cienka w polu kombi | Wyświetlone : 2288 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Php Nuke i mod reviews

Więcej : Php Nuke i mod reviews | Wyświetlone : 4309 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039