Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 maja 2025, o 08:34

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

POMOCY!!!!!!

Pomózcie bo nie mam pojecia co sie stało. Włączam komputer - chce właczyc mp3 - patrze a większość folderów na dysku zajmuje powyzej 1 TB . Wlasciwosci dysku wskazują normalną pojemność dysku. W folderach gdzie miałem mp3 i dokumenty pojawiło się duuuuzo podfolderów i plików z logo z dziwnymi nazwami. Nie wiem co si,e stało czy to jest wirus czy cos innego. Scandisk nie chce mi tego naprawic a nie moge stracic tych rzeczy gdyz ...
Więcej : POMOCY!!!!!! | Wyświetlone : 6166 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Aktualizacja forum

Witam,

Przed chwilą zaktualizowane zostało oprogramowanie forum do najnowszej dostępnej wersji. Niektórzy mogli odczuć chwilowe problemy z dostępem do forum. Już jest ok. Gdyby jednak coś było nie tak, proszę o informację w tym wątku. Dziękuję.
Więcej : Aktualizacja forum | Wyświetlone : 5824 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Robie pierwszy raz strone

:lol: :lol: niewiem wszystkiego na ten temat. :lol: :lol:
Więcej : Robie pierwszy raz strone | Wyświetlone : 3837 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ładowanie plików html

Cześć
Czy można w pliku html-a wywołać uruchomienie innego pliku html-a bez klikania czegokolwiek ? np uruchomienie 3-ch kolejnych plików html.....
Więcej : Ładowanie plików html | Wyświetlone : 2690 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Dopasowanie wierszy tabeli

Jeżeli ustawię szerokośc i wysokość tabel na 100 % a później stworzę jakies tam logo (obrazek) na szerokość i wysokość mojego wiersza tabeli to czy na innych rozdzielczosciach lub przy wyswietlaniu na innych monitorach może te loga być nieprawidłowo wyswietlane (nie byc dopasowane do wiersza tabeli.
– Gdzieś wyczytałem że najlepiej stosowac px a nie %.

Z góry dzieki za odpowiedź. Dzieki temu formum oraz pomocy w Pajaczku stworzyłem juz dwie stronki (typowo amatorskie ale ...
Więcej : Dopasowanie wierszy tabeli | Wyświetlone : 7901 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem z makrokodem...

Więcej : problem z makrokodem... | Wyświetlone : 5412 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

formatowanie dysku - pilne

Witam
mam pytanko odnosnie formatowania dysku...
chodzi mi o to, zebyscie mi podali wszystkie te literki ktore dodaje sie po komendzie A:\>format C:

np. A:\>format C: q <-- to "q" oznacza CHYBA ze ma byc szybkie formatowanie.

najbardziej mi zalezy na literce ktora powoduje całkowite, gruntowne sformatowanie dysku. takie naj, naj dokladniejsze :D
Pozdrawiam!

ps. sorry za lamerskie pytanie ;) ...
Więcej : formatowanie dysku - pilne | Wyświetlone : 13828 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

mytanie o czcionki

witam pisze sobie stronke i mam takie pytanie czy jesli sciagne sobie czcionki z jakiejs stronki i wlacze je w swoja stronke w postaci jakiegos tekstu to jak mam zrobic aby inni internauci ogladajac moja stronw idzieli wlasnie ta wybrana czcionke ???
Więcej : mytanie o czcionki | Wyświetlone : 4030 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039