Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 maja 2025, o 07:20

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

help mi

mam problema mianowicie zkładam sobie siakas tam baze i tworze tabelke w mysql np

nazwa
--------------
| blondynka
| brunetka
| łyas
|

i jak sobie zrobic w php tak zeby mi to zaczytywało dane z tej tabelki tak jak moge to sobie smignac w html przy pomocy <object>wybór</object> zebym miał takie meni z wyborem
i jak dodam cos do tej tabeli ta wartosc pojawiała sie w tym meni wyboru ??

bo nie mam pojecia ...
Więcej : help mi | Wyświetlone : 3473 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zakładki dokumentów

Więcej : Zakładki dokumentów | Wyświetlone : 2815 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

pływająca ramka we Flashu

siemka wszystkim mam takie male pytanko : jak zrobic cos w stylu ramki pływajacej na stronie zrobionej we Flashu (jestem poczatkujacym uzytkownikiem Flasha, wiec prosze o jakeis choc troszke szczegulowe wyjasnienie) z gory dzieki.
Więcej : pływająca ramka we Flashu | Wyświetlone : 2630 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Help!!!Pomóżcie mi!!!

Stronkę robię pierwszy raz!!!
Iniewiem jak wstawić plik?
Powiedzcie mi jak to zrobić!!! :oops:
Więcej : Help!!!Pomóżcie mi!!! | Wyświetlone : 5207 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pajączek v5.2.0 NxG - Tworzenie stron w PHP

Tworzenie w PHP - trudne, czy łatwe?
Więcej : Pajączek v5.2.0 NxG - Tworzenie stron w PHP | Wyświetlone : 11543 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pajączek 5 NxG

wyśrodkowane tło na stronie (w stylach)

Dzień dobry !!!
Mam probel z tłem na stronie używam stylów:

BODY {
background-image: url('tło.jpg');
background-repeat : repeat;
background-attachment : Fixed;
background-position: Bottom;
}

i niestety przy wyższych rozdzielczościach ucieka mi ono na boki.
stosuje je w rozdzielczości 800X600
jest ok ale w wyższych mi schodzi na dół musze mieć wysrodkowane bo jak nie mam to sie powiela
co mam zrobic by było ciagle na srodku ale nie do rozdzielczosci tylko do ramki ...
Więcej : wyśrodkowane tło na stronie (w stylach) | Wyświetlone : 6808 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039