Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

przeglądarka nie obsluguje ramek ?

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

przeglądarka nie obsluguje ramek ?

Postprzez filavandrel » 23 listopada 2004, o 20:45

Witam wszystkich!
Co zrobic gdy w programie do tworzenia stron wyskakuje komunikat ze przegladarka nie obsluguje ramek :?: I czy jest to mozliwe w Iexplorerze 6.0 :?:
filavandrel
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 23 listopada 2004, o 20:40

przeglądarka nie obsluguje ramek ?

Postprzez lockoom » 24 listopada 2004, o 02:27

1. W Pajączku? Bo jeśli w innym programie do tworzenia stron WWW to niestety nie udzielamy pomocy dla produktów konkurencji.
2. Co ma być możliwe w IE6? Brak obsługi ramek? Czy pojawienie się tego komunikatu? Pierwsze raczej nie, drugie tak.
lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

przeglądarka nie obsluguje ramek ?

Postprzez filavandrel » 24 listopada 2004, o 12:32

Tak w Pajączku :)
A dokladniej wyskakuje taki komunikat
1."Zawartość strony dla przeglądarek nie obsługujących ramek"
a w innym przypadku taki
2."Niestety, Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek lub ich obsługa została wyłączona. Sugerujemy włączenie obsługi ramek lub zainstalowanie nowszej wersji przeglądarki. Tymczasem możesz zajrzeć na stronę w wersji bez ramek, która znajduje się"
I nie mam pojecia co zrobic by to jakos naprawic.
filavandrel
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 23 listopada 2004, o 20:40

Postprzez platekr » 24 listopada 2004, o 13:03

Czy ta informacja nie jest czasem w edytorze wyświetlana wewnątrz znaczników <NOSCRIPT></NOSCRIPT> ??? Jeśli tak, to proszę ustawić się na znaczniku NOSCRIPT i wcisnąć CTRL+F1 lub otworzyć kurs HTML z menu Pomoc i przeczytać o ramkach i tym znaczniku.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez filavandrel » 24 listopada 2004, o 13:12

Napisana jest pomiędzy <noframes></noframes>
filavandrel
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 23 listopada 2004, o 20:40

Postprzez platekr » 24 listopada 2004, o 13:21

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland


Powrót do HTML i tworzenie stron WWW

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron