Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 15 maja 2025, o 05:47

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Zmiana koloru pasków przewijania

Więcej : Zmiana koloru pasków przewijania | Wyświetlone : 3342 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

IFRAME - Dynamiczna długość

Więcej : IFRAME - Dynamiczna długość | Wyświetlone : 4606 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tekst w pop-upie ze zdjęciem.

Więcej : Tekst w pop-upie ze zdjęciem. | Wyświetlone : 7715 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Quiz z losowaniem pytań

Więcej : Quiz z losowaniem pytań | Wyświetlone : 6026 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

frames

Witam.
Mecze sie i nie wiem jak to zrobic, chodzi mi o podmienienie strony, ktora ma byc wczytana przez iframe

document.frames.ikona.src="plik.html" -czy to jest dobry zapis?

cos takiego jak z obrazkiem:)
document.images.photor.src="obrazek.gif"

pozdrawiam i dziekuje
Więcej : frames | Wyświetlone : 3458 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

pobieranie n-tej linijki z pliku

Więcej : pobieranie n-tej linijki z pliku | Wyświetlone : 4884 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

miniaturki i powiekszanie

jak na stronie mam zdjecie miniaturke i klikne na nie to otwiera mi sie duze ale na bialym tle i z lewej strony. chcialbym zeby tlo bylo inne i zdjecie wysrodkowane. czy ktos wie jak to zrobic?? z gory dzieki za pomoc.
Więcej : miniaturki i powiekszanie | Wyświetlone : 4651 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

strona wygasla

jak zrobic zeby strona nie byla aktywna na odswiezanie i na cofanie.
zeby po kliknieciu na odswiez pokazywalo sie okno ze strona wygasla czy cos w tym stylu. z gory dziekuje za pomoc.
Więcej : strona wygasla | Wyświetlone : 2391 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

usuwanie znaków html

Witam, poszukuje programu do usuwania znaków html z plików html. Może ktoś zna taki program , może mi pomóc i podać jego nazwę.
Mile widziany link do programu.
Za pomoc z góry dziękuję.
Więcej : usuwanie znaków html | Wyświetlone : 3020 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Lista subskrypcyjna ...

Witajcie !
Bardzo rzadko korzystam z forów, bo też tworzenie stron jest wyłącznie moim hobby, na które ostatnio nie mam czasu.
Skorzystałem jakiś czas temu ze skryptu "cezi" - FlyMail.
Działał świetnie - do niedawna.
Przestał działać, a ja nie potrafię temu zaradzić.
Strona "www.cezi.prv.pl" przestała działać, na forum nie można znaleźć użytkownika "cezi" i w ogóle jakiejkolwiek informacji na temat tego skryptu PHP.

Czy ktoś z Was może mi pomóc ?
Może niedziałanie skryptu ...
Więcej : Lista subskrypcyjna ... | Wyświetlone : 2952 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039