Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 11 maja 2025, o 09:56

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

tworzenie plikow XLS

Mam skrypt ktory tworzy mi jakis tam raport i wyswietla go na stronce; zrobilem opcje, ze przy tworzeniu raportu robi sie jednoczesnie plik Excela za pomoca klasy Pear'a.

Problem w tym, ze nie bardzo wiem jak zmusic skrypt, zeby plik Excela pojawial sie jako zalacznik do zapisu (takie wyskakujace okno w Windzie); poki co Pear wysyla swoj naglowek w oknie podstawowym i jest komunikat o bledzie (ze juz byly naglowki - to oczywiste, bo byly ...
Więcej : tworzenie plikow XLS | Wyświetlone : 6287 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Preloader

Edytując preolander w makrokodzie opisując obrazki wpisuje poprostu "1.gif,2.gif..."lub "1.jpg,2.jpg..."itd.?
Więcej : Preloader | Wyświetlone : 4741 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Licznik

Czy moglby ktos podac skrypt na prsoty licznik.W pomocy do pajaczka znalazlem wiele interesujacych skryptow jednak na licznik skryptu tam nie ma

(Wydzieliłem tę wiadomość z innego wątku. lockoom)
Więcej : Licznik | Wyświetlone : 5301 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

forum htm

Więcej : forum htm | Wyświetlone : 3205 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Szablony

Więcej : Szablony | Wyświetlone : 6901 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problemy z instalacją

Więcej : Problemy z instalacją | Wyświetlone : 6795 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

skrypt + button

Hejka:) uzywam pajacza jednak mam pewien problem.Znalazlem skrypt na ustawianie mojej strony jako startowej.Teraz mojego pytanie.Na mojej stronie poajwia sie opis kliknij tutaj aby ustawic te strone jako startowa.Jak to zrobic zebyzamiast tego opisu byl butto.Dzieki za pomoc
Więcej : skrypt + button | Wyświetlone : 3422 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

dodanie nowego typu pliku

Witam,
chcialbym w pajaku edytowac pliki typu "*.tpl" wg schematu kolorowania jak PHP; przy otwieraniu pliku dostaje komunikat, ze ten typ nie znajduje sie na liscie pajaka; szukalem troche w ustawieniach i pomocy, ale nie moge znalezc gdzie powiazac typ pliku ze schematem kolorowania

z gory dziekuje za wskazowke gdzie to sie ustawia

LP
Więcej : dodanie nowego typu pliku | Wyświetlone : 5616 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jakie serwery ????

Więcej : Jakie serwery ???? | Wyświetlone : 7419 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039