Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 11 maja 2025, o 10:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

"Sesje w PHP na przykl. skryptu.autoryzacj" mi nie

otrzymałem komunikaty: 1) session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started
2) session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started
3) Cannot modify header information - headers already sent by (output started
Więcej : "Sesje w PHP na przykl. skryptu.autoryzacj" mi nie | Wyświetlone : 5855 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

AppServ - Wysyłanie poczty

Więcej : AppServ - Wysyłanie poczty | Wyświetlone : 13440 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Pobierz plik

Więcej : Pobierz plik | Wyświetlone : 5053 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wyroznienie redakcyjne

Pajaczek 5NxG - wybor redakcji miesiecznika Enter
Więcej : Wyroznienie redakcyjne | Wyświetlone : 8575 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Pliki.inc

Przerabiam właśnie książkę "PHP i MySQL Szybki Start" Larry'ego Ullman'a. Zaleca on zapisywanie plików dołączanych do dokumentów PHP z rozszerzeniem .inc, a Pajączek (pro) nie rozpoznaje tych plików, gorzej, za każdym razem gdy go uruchamiam pyta się czy jestem pewien, że chce otworzyć ten plik.
Co jest tego przyczyną?
Więcej : Pliki.inc | Wyświetlone : 3464 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

xhtml i linki

Witam

Mam problem. Prowadze serwis oparty o CMS zgodny z XHTML 1.1. Ponieważ w XHTML nie używa się już atrybutu target="_blank" do otwarcia linku w nowym oknie, moja prośba o pomoc co należy wstawić zamast tego obecnie.
Więcej : xhtml i linki | Wyświetlone : 5055 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

SQL-Update typu data

Więcej : SQL-Update typu data | Wyświetlone : 7149 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Inspektor znaczników cd..

Więcej : Inspektor znaczników cd.. | Wyświetlone : 9842 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039