Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 12:40

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

document.close

Więcej : document.close | Wyświetlone : 4235 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Prośba - rekiny internetu :)

Więcej : Prośba - rekiny internetu :) | Wyświetlone : 10372 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

błąd paj 5.0.3

Więcej : błąd paj 5.0.3 | Wyświetlone : 4348 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Propozycja funkcjonalności

Więcej : Propozycja funkcjonalności | Wyświetlone : 2793 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Sprawdzanie składni

Więcej : Sprawdzanie składni | Wyświetlone : 4674 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Znikający post?

Więcej : Znikający post? | Wyświetlone : 3328 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

HyHy :)

Więcej : HyHy :) | Wyświetlone : 3811 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Brak wyświetlania obrazków

Jestem testowym użytkownikiem pajączka 5 professional, poważnie przymierzam się do kupna pajączka 5 standard, ale dopiero w przyszlym miesiącu. Jednak mam problem z ww.programami. Otóż nie wyświetlają się obrazki wstawiane z użyciem narzędzia do wstawiania grafik. Zamiast nich są tylko puste ramki. Próbowałem je wstawiać w różnych dokumentach z takim samym skutkiem. Czemu tak się dzieje? Mam Windows Xp.

Pio
Więcej : Brak wyświetlania obrazków | Wyświetlone : 4904 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zmiany na forum - ciąg dalszy

W dniu dzisiejszym skonfigurowany został nowy silnik forum, który jest już lepiej zintegrowany z całym portalem. Nie jest wymagane podwójne logowanie czy zakładanie kont, ustawienia profilu serwisu WWW obowiązują na forum, itp. Blok dotyczący ostatnich wiadomości na forum na głównej stronie wymaga jeszcze poprawek.

Niestety wszystkie wypowiedzi z dnia wczorajszego i dzisiejszego do godziny 11:40 muszą być ponownie umieszczone na forum o co proszę osoby zgłaszające i przepraszam za kłopot.

Mam nadzieję, że z nowym ...
Więcej : Zmiany na forum - ciąg dalszy | Wyświetlone : 13104 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

marginesy-początkujący

Wstawiłem sobie na strone wyśrodkowany obrazek wraz z obramowaniem.
http://lszk.masternet.pl/nowy.html
Problem w tym, że nad nim jest jeszcze białe tło, a ja chce, aby stykał się
on bezpośrednio z górą strony.
Próbowałem użyć marginesy, lecz margin-top: 0px pozostawia obrazek tam,
gdzie stał, a jak wpisze liczbe ujemną, to obrazek się ucina i wyświetla się
w tym samym miejscu, a pole nad nim jest dalej.
Gdy natomiast użyje padding-top: px, ...
Więcej : marginesy-początkujący | Wyświetlone : 4970 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039