Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 11:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Błąd w poprawce nr 49

Poprawka nr 49: "Wszystkie pola wyboru kolorów w Inspektorze Znaczników posiadają obecnie listę predefiniowanych nazw kolorów dostępnych do wybrania. "

Uruchomiłem Inspektora Znaczników poprzez Ctrl+2.
Rozwinąłem listę nazw kolorów dla BGCOLOR, po czym bez zaznaczania koloru zamknąłem inspektora przez naciśnięcie Ctrl+2.

Lista kolorów została na ekranie. I jest na wierzchu, niezależnie od używanej aplikacji. :(

Pzdr. A.
Więcej : Błąd w poprawce nr 49 | Wyświetlone : 2668 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

co z podpowiedzią składni w 5.3?

zainstalowałem właśnie ver. 5.3.... no i przestał mi pająk podpowiadać składnię wewnątrz echo:

- echo "<tr> <td >";

chyba że zmienił mi bez pytania jakieś ustawienia o których nie wiem, chodź przeleciałem raczej wszystko i jest jak trzeba.

- nie działa też ctrl+\ z dymkami na instrukcjach php
- type=\"submit\" <-- dwuklik na submit nadal zaznacza ostatniego backslasha :(
- nie wiem dlaczego ale ...
Więcej : co z podpowiedzią składni w 5.3? | Wyświetlone : 3197 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Lista plików (ta nad polem edycji)

Więcej : Lista plików (ta nad polem edycji) | Wyświetlone : 2871 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Znacznik łamania linni

Więcej : Znacznik łamania linni | Wyświetlone : 5198 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zamknij i zastosuj - dalej błąd

Więcej : Zamknij i zastosuj - dalej błąd | Wyświetlone : 5915 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

astrofotografia

Popełniłem ostatnio kilka astrofotek, zeskanowane i trochę obrobione są tu:

http://www.astro4u.net/nuke/galeria/thumbnails.php?album=166

Fotki były robione Zenitem TTL z obiektywem Helios 58mm, na filmie Konica VX 400. Tło nie jest czarne na większości zdjęć z powodu kilku lamp sodowych koło domu :(
Więcej : astrofotografia | Wyświetlone : 4032 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Aktualizacja P5

Więcej : Aktualizacja P5 | Wyświetlone : 3127 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Błędy w kursie XHTML z Pajączka

Więcej : Błędy w kursie XHTML z Pajączka | Wyświetlone : 2728 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039