Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 9 maja 2025, o 01:15

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Ułożyłem system logowania i rejestracji .....

Ułożyłem system logowania i rejestracji ..... i mam mały problem z sesjami.Skrypt składa się z 2 plików: index.php i rej.php oraz posczególnych plików txt.

index.php:
<?
session_start();
?>
<html>
<head>
<LINK rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>Loguj się</title>
</head>
<body>
<?
if ((isset($_POST)) && (isset($_POST)) )
{
if(file_exists($login.".txt"))
{
require($login.".txt");
}
if(file_exists($login.".txt") && $_POST==$p)
{
session_register("login");
echo("<font class=db>Witaj:<b>".$login."</b> <a HREF=wyl.php class=guzik></A></font><br>");
echo("<font class=db>Konto założone:<i>".$z." </i></font><br>");
?>
<a HREF="index.php?show=edycja" class="guzik">- Edycja Konta</A>
<?
}else
echo("<center><font class=db>Podałe&para; nieprwidłowe dane</font><br> ...
Więcej : Ułożyłem system logowania i rejestracji ..... | Wyświetlone : 3690 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

inspektor mySQL part II

Więcej : inspektor mySQL part II | Wyświetlone : 2719 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ksiea Gości - jaka?! || PILNE

Więcej : Ksiea Gości - jaka?! || PILNE | Wyświetlone : 4604 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

znikający pasek stanu

Więcej : znikający pasek stanu | Wyświetlone : 5318 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Maskowanie adresu

Więcej : Maskowanie adresu | Wyświetlone : 4278 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pajaczek - rekinem internetu

No pieTKnie :-)
Pajaczek - rekinem internetu :-)
Więcej : Pajaczek - rekinem internetu | Wyświetlone : 5201 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

... no to szukam pomocy i zapytanie

Czy możliwe jest .. aby jeśli wpiszemy jakiś adrs strony .. aby ona (z jednego okna! - od razu) łaczała sie w pełnym ekranie ? A najlepiej abyśmy mogli sobie edytowąc co chcemy w tym oknie a co nie ?

Czy konieczne jest otwarcie innej strony + automatycznie przekierowanie do fullwindow - czy można to ominąć ? :roll:
Więcej : ... no to szukam pomocy i zapytanie | Wyświetlone : 6236 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

M$ IE kontra reszta świata ;)

Więcej : M$ IE kontra reszta świata ;) | Wyświetlone : 12792 | Odpowiedzi : 17 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

nawigator - błąd

Więcej : nawigator - błąd | Wyświetlone : 2667 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039