Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 7 maja 2025, o 18:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

wyszukiwanie - wyrażenia regularne

Więcej : wyszukiwanie - wyrażenia regularne | Wyświetlone : 3941 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Śmieciarek NxG - Nowy program!

Dzisiaj premiera naszego nowego programu: Śmieciarek NxG został stworzony, aby korzystanie z Internetu, a w szczególności poczty email, było przyjemnością, a nie udręką związaną z coraz większą liczbą niechcianych wiadomości. Program pełni funkcje antyspamowe oraz kwalifikujące wiadomości na podstawie zaawansowanej analizy ich treści.

Zapraszamy do zapoznania się ze stroną programu oraz pobrania wersji testowej.
Więcej : Śmieciarek NxG - Nowy program! | Wyświetlone : 5967 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Problem z uruchomieniem Paj±czka

Paj±czek przesta³ mi sie uruchamiaæ.
Przeinstalowa³em go, uruchomi³ siê, ale po wpisaniu kodów odblokowuj±cych znów nie chcia³ sie uruchomiæ.
Wiêc go znów przeinstalowa³em i to samo.
PILNIE PROSZÊ O POMOC !

Mój numer GG: 3004710
Więcej : Problem z uruchomieniem Paj±czka | Wyświetlone : 3369 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Polskie litery w PHP

Napisałem księgę gości i mam jeden problem, gdy doda się nowy wpis to wyświetla się bez polskich liter. Zamiast nich są jakieś dziwne kreski. Jak można to zmienić?
Więcej : Polskie litery w PHP | Wyświetlone : 7585 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Darmowe serwery PHP

Czy znacie jakies darmowe serwery z obsługą php? Jeśli tak to napiszcie.

Pozdrawiam
Więcej : Darmowe serwery PHP | Wyświetlone : 14644 | Odpowiedzi : 11 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Powrót do Pająka 5.1.0?

Więcej : Powrót do Pająka 5.1.0? | Wyświetlone : 4728 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem- forum phpbb

Jest taki problem: Gdy klikam na nową notke zamias pojawić mi się okno z wpisywaniem jak tu, to pojawia się białe tło i nic więcej:( nie wiem co zrobic ustawienia mam raczej dobrze. Baza też jest dobra. Pomocy
Więcej : Problem- forum phpbb | Wyświetlone : 3182 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Linijka w podglądzie i sam podgląd

Przy przeglądaniu strony w pajączku obraz strony jest o 40 pikseli za wąski tzn. przy ustawieniu 800x600 na linijce z pikselami jest 760 i ani kreski więcej.
Przy wszystkich ustawieniach (640, 800, 1024, 1600) zawsze minus 40 pikseli.
To jeśli chodzi o poziom.
W pionie natomiast nie osiągam na linijce więcej niż 640 pikseli przy rozdzielczości ustawionej na 800x600 i większych.
Mówiąc o ustawieniach rodzielczośi mam na myśli ustawienia w pająku.
Czyli praktycznie rzecz biorąc ...
Więcej : Linijka w podglądzie i sam podgląd | Wyświetlone : 3946 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039