Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 maja 2025, o 11:41

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Temat dotyczy kodu ograniczającego aktywności plików exe

:shock: Wita !!!

Czy ktoś może mi podać jakiś kod , który ograniczy np: do 15 dni oglądalność pliku w formacie PDF lub jakiegoś innego pliku . exe . sciągniętego z serwera .

Z poważaniem
Wiesław
Więcej : Temat dotyczy kodu ograniczającego aktywności plików exe | Wyświetlone : 4597 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Problem w systemie Win 98

:lol: Witam !!!!

Czy ktoś jest w stanie mi poradzić :
1 . Co zrobić by nie instalować ponownie systemu Win 98 , a uruchomić działanie systemu AVI - jest to plik w systemie Win 98 , umożliwiający oglądanie zdjęć z aparatu cyfrowego we flechu .
2 . Co zrobić by nie instalować ponownie systemu Win 98 , a uruchomić działanie wszystkich dzwięków komputera - plik Wav ...
Więcej : Problem w systemie Win 98 | Wyświetlone : 4844 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Upload

Z kąd można ściągnąć upload wraz w downloadem chodzi mi o coś takiego jak ktoś zauploaduje plik to odrazu poniżej pojawia się link do niego itd. Chodzi mi o coś takiego tylko nie musi być tak zaawansowane.Bo potrzebujędo plików karaoke.

Ps. Z góry dziękuję za pomoc.
Więcej : Upload | Wyświetlone : 7568 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

help

:D potrzebuje pomocy.....Od dziś mam najnowszą wersje pajączka....gdzie moge ściągnąc\kupić podręcznik zasad(oczywiscie na jekij stronie :D :D )

z góry dziekuje :)
Więcej : help | Wyświetlone : 5067 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Import witryny z FrontPage 2002

Witam pajęczarzy!
Nie jestem jeszcze użytkownikiem Pajączka 5 NxG, ale zamierzam nim być. Do tej pory męczyłem się we Front Page 2002 ale mam dość :evil: . Zasadnicze pytanie brzmi: Czy można zaimportować bez problemów i błędów moją witrynę wykonaną we Front Page celem dalszej edycji w Pajączku. Jeżeli ktoś napotkał na problemy, napiszcie. Nadmieniam, że jest to sklep internetowy z PHP
pzdr
LittleWing
Więcej : Import witryny z FrontPage 2002 | Wyświetlone : 3491 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Poczatkujaca: otwieranie plikow....

Czesc
jestem zupelnie poczatkujaca.
Prosze powiedzcie jak zmienic funkcje trybu wizualnego, tak aby plik nie otwieral mi sie zawsze w tym trybie, ale jako kod?
Dodam ze mam wylaczana te funkcje (na poczatku otwierania sie programu - w wyborze widoku okien)...
ulaaa
Więcej : Poczatkujaca: otwieranie plikow.... | Wyświetlone : 3339 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z php

Zainstalowałem sobie system portalowy i szystko działa poprawnie poza tym ze nie chce mi się otworzyć opcja FORUM nie pokazuje mi się nic poza białym polem po prawej stronie.A nie mogę w tych plikach sięodnaleść żeby sprawszić czy link jest poprawnie wykonany końcówka która mi się wyświetla w adresie brzmi następująco modules.php?name=Forums i nie wiem co mam zrobić bo innym jak sprawdzałem ten sam system działa bez problemów. Chyba że ktoś z was wie skąd ...
Więcej : Problem z php | Wyświetlone : 8577 | Odpowiedzi : 8 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

mail() i uwierzytelnienie

Cze¶æ.

Z tego co mi wiadomo, funkcja mail() w PHP pozwala na wys³anie email'a. :lol:
Napisa³em wiêc niewielki skrypt, który wysy³a ¶ci¶le okre¶lon± wiadomo¶æ na jeden adres (w domenie tlen.pl)
Niestety. wiadomo¶æ nie dosz³a :? Sprawdzi³em logi, a tu:

PHP Warning: mail(): SMTP server response: 550 5.7.1 Relaying to <#####@tlen.pl> denied (authentication required) in test.php on line ...
Więcej : mail() i uwierzytelnienie | Wyświetlone : 4530 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pozycjonowanie stron WWW

Witam,
mam mały problemik dotyczący pozycjonowania w Interncie stron WWW, (takie cuś, aby można było zobaczyć daną stronę w pierwszych 10 - 20 znalezionych pozycjach )

czy ktoś wie jak to zrobić najlepiej - może jakieś oprogramowanie ....

a może jakaś firma/y która się tym zajmuje - takie rozwiązanie mnie najbardziej interesuje ....

bardzo proszę o pomoc !!!!

PS. a może znajdzie się ktoś kto zna dobrze temat tzw. linków sponsorowanych - chętnie poczytam trochę ...
Więcej : Pozycjonowanie stron WWW | Wyświetlone : 4360 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039