Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 20:47

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

zamiana HTML na PHP

Witam,
mam takowe pytanie i prośbę - mianowicie:

czy można do Pajączka 5 dorobić moduł zamieniający np. kod HTML na PHP - jednym kliknięciem (co by się wstawiały np. "slesze" itp.) podobnie jak w programie PHP Expert Editor

a jeżeli tak czy w kolejnej wersji .... :?: :) :)

Pzdr,
KaczKa
Więcej : zamiana HTML na PHP | Wyświetlone : 4952 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

licencja komercyjna

Więcej : licencja komercyjna | Wyświetlone : 9300 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inne nasze programy

Jak to siem Polskie ynformaty'zezuje

4 kadencja, 66 posiedzenie, 3 dzień (09.01.2004)

20 punkt porządku dziennego:
Sprawozdanie Komisji Edukacji, Nauki i Młodzieży o rządowym projekcie ustawy o systemie informacji oświatowej (druki nr 1708, 2270 i 2270-A) - trzecie czytanie.

Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Edukacji Narodowej i Sportu Hanna Kuzińska:

Panie Marszałku! Wysoka Izbo! W rzeczywistości w tych wypowiedziach zawarte są dwa pytania. Pierwsze pytanie dotyczy tego, czy nie ryzykujemy takiej sytuacji, że oddajemy rzeczywiście możliwość pisania oprogramowania jednej korporacji, ...
Więcej : Jak to siem Polskie ynformaty'zezuje | Wyświetlone : 6727 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Ważny test fotografa :D

Więcej : Ważny test fotografa :D | Wyświetlone : 6072 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Który system portalowy? (Jeżeli w ogóle.)

Hejka!

ogólnie jestem wyznawcą teorii: "chcesz mieć dobrze zrobione - zrób sam", ale czas mnie straszliwie goni więc rozważam możliwość "posiłkowania" się jakimś gotowym systemem - tylko którym? Nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie bo do tej pory wszystko robiłem sam.

Oto w skrócie to co potrzebuję:
- system banerów losowo lub na stałe pojawiający się na danej stronie w całym serwisie,
- sondy internetowe,
- konkursy (odpowiasz na 1 lub 3 pytania i ...
Więcej : Który system portalowy? (Jeżeli w ogóle.) | Wyświetlone : 3652 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

postgressql -pomocy!

Więcej : postgressql -pomocy! | Wyświetlone : 5685 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

To jest skomplikowane

Więcej : To jest skomplikowane | Wyświetlone : 3902 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

ulotna pamiec...

Więcej : ulotna pamiec... | Wyświetlone : 6481 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Odblokowanie.

Witam.
Czy ktos wie z jakiego powodu pajączek 5 nxg v5.1 zamyka się gdy chce go odblokować?
Więcej : Odblokowanie. | Wyświetlone : 6437 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

pomocy !!!

yo. wejdzcie na strone XXXXXXXX i kliknijcie w jakis link np. dowcipy i powiedzcie mi co mam zrobic aby po kliknieciu strona wyswietlala sie w glownym oknie (tym najwiekszym). z gory dzieki za odpowiedz.

Pozwoliłem sobie usunąć adres strony aby nie zapraszać do przestępstwa. Wyjaśnienie poniżej. lockoom
Więcej : pomocy !!! | Wyświetlone : 7596 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039