Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 06:35

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Download/EXE

Czy istnieje możliwość by po naciśnięciu na link uruchomił on plik EXE, który jest na X serwerze ? (ale by ten plik EXE uruchomił się, a nie rozpoczął się ściągać!) ... proszę o pomoc?!
Więcej : Download/EXE | Wyświetlone : 4518 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

przesylanie plikow

Chcę przeslac plik za pomoca formularza:
<FORM METHOD="Post" ACTION="link.php" enctype="multipart/form-data">
<br><br><br>
TEMAT:<INPUT TYPE NAME="temat" VALUE="" size=100 MAXLENGTH=50><br><br>
TREŚĆ:<TEXTAREA NAME="tresc" ROWS=10 COLS=75></TEXTAREA><br><br>
AUTOR:<INPUT TYPE NAME="autor" VALUE="" MAXLENGTH=20><br><br>
PLIK:<input type="file" name="plik" ><br><br>
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000">
<br><br><INPUT TYPE=submit VALUE="Wyślij odpowiedź">

Pozniej probuje zapisac plik na serwer ale nie udaje sie.
Postanowilem wyswietlic zmienna $plik i dostaje sciezke i nazwe pliku
temp\976.tmp. Sadze ze w tym momencie ten plik powinien juz tam byc, ale go nie ma, dlatego ...
Więcej : przesylanie plikow | Wyświetlone : 5649 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Problemy z grą The SetlersIV

Więcej : Problemy z grą The SetlersIV | Wyświetlone : 8077 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

nie mogę się połączyć z FTP

Więcej : nie mogę się połączyć z FTP | Wyświetlone : 10692 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dreamweaver vs. Pajaczek

LOL, topic mi jakis burak zamknal nie dajac nawet wypowiedziec argumentow o ktorych brak mnie podejrzewal, no wiec tutaj je wylistuje.

Na poczatek oswiadczam, iz posiadam legalna kopie Dreamweaver`a 3 i wykonalem przy jego pomocy wiele zarowno komercyjnych jak i prywatnych stron www. Taki mam zawod.

Dlaczego wiec produkt Macromedii jest lepszy?
Po pierwsze nie jest pseudo pomocnym programikiem, ktory mozna napisac w miesiac (zakladajac, ze tempo pracy byloby niskie). Pajaczek 2000 nie posiada niczego ...
Więcej : Dreamweaver vs. Pajaczek | Wyświetlone : 19511 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pajaczek...

Więcej : Pajaczek... | Wyświetlone : 6300 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

ikona serwisu

Więcej : ikona serwisu | Wyświetlone : 8673 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z mapowaną grafiką

Więcej : Problem z mapowaną grafiką | Wyświetlone : 6095 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

kolorowanie sk³adni - smarty

Więcej : kolorowanie sk³adni - smarty | Wyświetlone : 8457 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tworzenie i przegladanie

Witam
Czy jest jakis sposób aby klikając na zakładke "Tworzenie" -> "Przeglądanie" uniknąć animacji tych zakładek.
Bardzo majestatycznie animuja mi sie te zakładki, a ponieważ dopiero ucze się html'a i cały czas podglądam jak wygląda to co napisałem trace b. dużo czasu na oglądanie jak beleczka z opisem "Przegladanie" wolno przesuwa sie w góre.... po to aby za chwile znowu wolno przesuwała sie w dół.
Jest jakaś opcja która to wyłącza i powoduje, ze po ...
Więcej : Tworzenie i przegladanie | Wyświetlone : 5499 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039