Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

nie mogę się połączyć z FTP

Forum dyskusyjne poświęcone programowi Pajączek 5 NxG. Wysyłaj tutaj tylko wiadomości dotyczące tego programu.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

nie mogę się połączyć z FTP

Postprzez madMACIAS » 24 listopada 2003, o 16:48

madMACIAS
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 listopada 2003, o 16:36

Postprzez Ptaql » 24 listopada 2003, o 19:13

Ptaql
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 listopada 2003, o 19:04

Postprzez platekr » 24 listopada 2003, o 20:01

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez LEMUR » 24 listopada 2003, o 20:03

moze pomoze Wam ta
porada...podobny problem!?
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez Ptaql » 24 listopada 2003, o 20:35

Niestety włączenie trybu pasywnego połączenia w moim przypadku nie pomogło. Dalej wyskakuje ten sam błąd.
Ptaql
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 listopada 2003, o 19:04

Postprzez LEMUR » 24 listopada 2003, o 21:53

do Ptaql:

nie napisales jaka masz wersje win!?

bo w przypadku win95! pomaga zainstalowanie winsock2

pozostale windowsy maja juz nowa wersje... w przypadku gdy cos instalowales zwiazanego z "siecia" moglo Ci cos nadpisac...

To tylko czyste sugestie...
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Nadal nie działa.......... :(

Postprzez madMACIAS » 27 listopada 2003, o 13:27

madMACIAS
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 listopada 2003, o 16:36

Problem z mapowaniem serwera

Postprzez niunia » 16 grudnia 2003, o 17:19

Jak to zrobić?
Mam katalog na serwerze www.cośtam.pl i chcę np. pracować z podglądem na pliku mmm.html. Jestem połączony przez ftp z serwerm. Próbowałem różnych kombinacji wpisywania nazw mapowanego serwera i adresu url i NIC nie wyszło. Co zrobić, żeby się udało i mieć podląd pliku???
niunia
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 16 grudnia 2003, o 17:13

Postprzez LEMUR » 16 grudnia 2003, o 17:31

serwer: costam.pl
plik mmm.html


ustawienia mapowania

na serwerze: www.costam.pl/*
mapuj na adres url: www.costam.pl

gdzie * moze oznaczac public_html, WWW
np na jednych serwerach umieszczenie strony musi byc w katalogu public_html w innym jest to WWW

przy takich ustawieniach dziala u mnie mapowanie i edycja 'w locie' na serwerze.


pzdr!
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13


Powrót do Pajączek 5 NxG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron