Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 5 maja 2025, o 06:32

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Alfabeckik - [HUMOR]

Więcej : Alfabeckik - [HUMOR] | Wyświetlone : 5406 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Przekierowanie

Więcej : Przekierowanie | Wyświetlone : 12027 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Dlaczego 5NxG nie "zameldowałł się" w IE jako edyt

:cry: Dlaczego 5NxG nie "zameldował się" w Internet Explorer (6.0) jako edytor ?
Czy tylko u mnie ?
Poprzednia wersja wymagała jakiegoś "chwytu", którego już nie pamiętam, żeby być umieszczoną w Internet Explorer w funkcji jednego z możliwych edytorów.
Co trzeba teraz zrobić, by Pajączek 5 NxG spełniał też funkcje edytora w IE ?
Więcej : Dlaczego 5NxG nie "zameldowałł się" w IE jako edyt | Wyświetlone : 4653 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

HTML 4.01 Strict - problemy

Więcej : HTML 4.01 Strict - problemy | Wyświetlone : 7034 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Konferencja PHP w Poznaniu

21 listopada 2003r. , w Poznaniu, odbędzie się konferencja poświęcona programowaniu w języku PHP. Celem spotkania jest konsolidacja środowiska programistów PHP oraz propagowanie tego języka i związanych z nim technologii OpenSource. Wstęp na konferencję jest darmowy.

Konferencja skierowana jest zarówno do pasjonatów języka PHP, jak i osób nie mających dotychczas z nim kontaktu. W trakcie 8-godzinnego spotkania odbędzie się 5 wykładów, z których część będzie miała charakter praktycznych szkoleń.

Twórcami konferencji są hobbyści i pasjonaci ...
Więcej : Konferencja PHP w Poznaniu | Wyświetlone : 6072 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zmienne w PHP

Więcej : Zmienne w PHP | Wyświetlone : 21372 | Odpowiedzi : 17 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Menu

Co zrobić by po kliknięciu w menu jakiegoś odnośnika jego zawartość wyświetlić w komórce po prawej stronie.Gdy po uruchomieniu tej strony w tej komórce są wyświetlane newsy?
Więcej : Menu | Wyświetlone : 10639 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Inne nasze programy

algorytmy potrzebne

Hej

Zacząłem znowu męczyć się z moim skrypcikiem php do tworzenia obrazków. Wiem, że jest gd i wogóle, ale funkcje 3d znajdujące się w niej nie zadowalają moich wymagań. Obecnie stanąłem przed problemem sortowania ścian, tak żeby rysować tylko te widoczne. Czy ktoś wie jak wygląda algorytm na wyznaczanie tego ?
Więcej : algorytmy potrzebne | Wyświetlone : 7577 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Błąd?

Zrobiłem taki sobie, średni serwisik na własne potrzeby (zawodowe). Zaprzągłem do galopu Pajaka z jego narzędziami. Wybrałem Serwisy/Własności serwisu/Oczyszczanie serwisu/Sprawdź spójność serwisu. Poleciało na pasku szybko jak h....a.

Gdy zastosowałem się ślepo do zaleceń i wywaliłem to co na czerwono, to... no właśnie. Wykorzystałem to co .bak i jest w porządku ale nie radzę ślepo wierzyć że Spajder poniższy kawałek kodu (jego produkcji przecież) potrafi zrozumieć.

Sprawia on wrażenie że pogubił się w tym narzędziu, ...
Więcej : Błąd? | Wyświetlone : 4601 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

drukowanie bez nagłówków

Witam! Muszę wydrukować stronę po jej załadowaniu. Używam funkcji print i strona się drukuje, ale po pierwsze nie ma tła w tabelce (mam szare a jest białe), a po drugie na górze drukuje dodatkowo tytuł strony, jej numer, a na dole adres i date! Jak się tego pozbyć? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź!
Więcej : drukowanie bez nagłówków | Wyświetlone : 7051 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039