Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 4 maja 2025, o 17:52

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

komentarze

Więcej : komentarze | Wyświetlone : 3460 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tylko cyfry w formularzu

Witam ponownie.

Pytanko.

Jak dokonać sprawdzenia czy w formularzu zostały wprowadzone cyfry a nie np litery :?:

Proszę o podpowiedź
Więcej : Tylko cyfry w formularzu | Wyświetlone : 18028 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Czym się różni?

Więcej : Czym się różni? | Wyświetlone : 5208 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

odnośniki

Witam!
Mam taki problem bo np jak mam strone w .htm i w niej chce podac odnosnik do pliku który jest o poziom wyzej to jak mam zbudować taki odnosnik??
PLiiizzzzz o pomnoc
Więcej : odnośniki | Wyświetlone : 3531 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wyszukiwanie i zamiana

W Paj±czku 5.1.0 PRO mamy bardzo rozbudowany edytor "logiczny" wyszukiwania i zamiany, który mo¿e nawet odnale¼æ nie tylko ci±g znaków, ale niemal (?) ka¿de wyra¿enie o okre¶lonej sk³adni.

Równie¿ ¬RÓD£O wyszukiwania jest absolutnie ca³kowicie definiowalne (fragment dokumentu, aktywny dokument, serwis, lista "dowolnych" plików).

Jednak nie znalaz³em :?: mo¿liwo¶ci przeprowadzenia jednocze¶nie "serii" wyszukiwañ, np. w danym dokumencie znajd¼ ci±gi "a" i zamieñ je na ci±gi "b" ORAZ znajd¼ ...
Więcej : Wyszukiwanie i zamiana | Wyświetlone : 4724 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

<br> - chyba błąd

Wybieramy Inspektora Znaczników, grupa HTML 4.01 przy próbie wstawienia znacznika <br> otrzymujemy <br></br>

grzegorz
Więcej : <br> - chyba błąd | Wyświetlone : 4809 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039