Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 3 maja 2025, o 13:54

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Mały jubileusz Wydry:))

Więcej : Mały jubileusz Wydry:)) | Wyświetlone : 8568 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem z ramkami

Witam,
mam nastepujacy problem, mam strone ktora wyglada mniej wiecej tak:
|__________|
|...|.......|...|
za kropkami jest ciag dalszy strony:)

jestem poczatkujacy w tej dziedzinie, i doszedlem do wniosku ze przy takim ukladzie strony, zmiana czegos bedzie sie wiazala ze zmienieniem kodu na wszystkich podstronach, wiec siedzialem pol dnia i podzielilem wszystko na 4 ramki (logo, lewa, srodkowa i prawa), doszedlem do wniosku ze tak bedzie latwiej i szybciej, bo jak cos zmienie to tylko w ...
Więcej : problem z ramkami | Wyświetlone : 7113 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

www.xxxxxx.NET

Więcej : www.xxxxxx.NET | Wyświetlone : 5890 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Blokada odświeżania strony

Więcej : Blokada odświeżania strony | Wyświetlone : 10443 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Animacje w Alladynie

Więcej : Animacje w Alladynie | Wyświetlone : 7275 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

składnia CSS

Więcej : składnia CSS | Wyświetlone : 6544 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Centrowanie tabelki i przerwy...

Więcej : Centrowanie tabelki i przerwy... | Wyświetlone : 11161 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zmienne wartości listy "select"

Witam !

problem:

Potrzebny mi skrypt, który będzie potrafił dynamicznie zmienić zawartość listy "select", tzn:

Jest jedna lista "select1" z opcjami:
1
2

Jest też druga lista "select2", której lista opcji zależy od wartości opcji wybranej w pierwszy select'ie, czyli:

jeżeli w select1 wybrana została opcja "a",
to select2=
c
d

jeśli zaś w select1 wybrana została opcja "b",
to select2=
e
f

Czy ktoś z Was wykonywał już kiedyś cosik takiego??

Pozdrawiam
wirtek ...
Więcej : zmienne wartości listy "select" | Wyświetlone : 10791 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

visibility i opera 7

Więcej : visibility i opera 7 | Wyświetlone : 5237 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039