Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Wygląda na bardzo dobre narzędzie

Galernik, SpamRebel, Mezzmo, Download Studio, Recover My Files / Photos, programy AVS Audio / Video Converter / Editor i inne.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Wygląda na bardzo dobre narzędzie

Postprzez Tigris » 22 listopada 2005, o 11:02

Bardzo szybko i sprawnie, a co ważne - intuicyjnie (bez czytania pomocy) zrobiłem próbną galerię.
Takiego narzędzia mi brakowało !!
Kupuję !

Moja próbka na tigrisunion.com w kronice - galeria RTF Marl 2005.
Obok - są tam moje próby zrobienia galerii w FotoOffice3 GDaty, które sobie wcale tak nie chwalę. W ostatniej mej galerii tego tak chwalonego i nagradzanego programu nie wykazał on się nie zmieniając nawet dużych liter w nazwach zbiorów(co sam spowodował tworząc te nazwy), co chyba spowodowało, że IE jej nie widzi (widzi Firefox). O utworzeniu uczciwego metawstępu już nie wspomnę.
Ten problem Galernik przewidział i do niego nie pozwolił.
Może program jest jeszcze mało kreatywny, ale to tylko wstępna, niekoniecznie obiektywna ocena. Myślę, że program się jeszcze rozwinie i tego oczekuję i życzę jego użytkownikom.
Tigris
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 30 września 2003, o 21:53

Wygląda na bardzo dobre narzędzie

Postprzez reggi » 22 listopada 2005, o 13:30

reggi
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 360
Dołączył(a): 30 września 2002, o 10:36

Serwer FTP

Postprzez anusjurus » 22 listopada 2005, o 13:31

anusjurus
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 22 listopada 2005, o 13:02

Serwer FTP

Postprzez reggi » 22 listopada 2005, o 13:34

reggi
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 360
Dołączył(a): 30 września 2002, o 10:36

Postprzez anusjurus » 22 listopada 2005, o 16:16

ale czy ta nazwe serwera ja mam sama sobie wymyslec???

dlaczego wyskakuje mi blad POLACZENIE Z SERWEREM NIE POWIODŁO SIE

czy publikacje moge wykonac gdy wykupie program?, czy tez mozna w wersji testowej?

// zmienione przed administratora - polaczone trzy pytania w jedno
anusjurus
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 22 listopada 2005, o 13:02

Postprzez platekr » 22 listopada 2005, o 17:46

Anusjurus: dla wysłanych wiadomości istnieje na forum taka opcja jak "ZMIEŃ" dzieki czemu można dodać do swojego pytania, kolejne. Nie należy wysyłać jednego po drugim lecz używać opcji "ZMIEŃ".

Jeśli chodzi o publikację galerii w Internecie, to program musi wiedzieć, gdzie ją opublikować i to Ty powinnaś mu to miejsce wskazać, podając dane swojego serwera, które Ty również znać powinnaś.
Jeśli nie znasz tych danych, to znaczy, że nie posiadasz serwera i powinnaś go zdobyć. Można to zrobić za darmo lub wykupić usługę płatną. Darmowe konta oferuje np. Republika. Po rejestracji konta otrzymasz dane serwera i wprowadzisz je do programu.

Wersja testowa pozwala na publikację.

Błąd połączenia sugeruje, że dane serwera zostały podane niepoprawnie.

Więcej informacji na temat publikowania znajdziesz w pomocy do programu (Menu POMOC lub klawisz F1).
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1737
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez anusjurus » 22 listopada 2005, o 17:53

anusjurus
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 22 listopada 2005, o 13:02

Re: Wygląda na bardzo dobre narzędzie

Postprzez DEXTER:) » 24 listopada 2005, o 14:35

DEXTER:)
Mega GURU
Mega GURU
 
Posty: 1366
Dołączył(a): 14 lipca 2004, o 11:27

Postprzez tulazik » 24 listopada 2005, o 18:47

Sprawdzam właśnie wersję testową, ogólnie program jest świetny, od dawna szukałem takiego narzędzia. Jak dla mnie i pewnie wielu się ze mną zgodzi, brakuje mi możliwości wkomponowania w grafikę własnego logo, chodzi mi dokładnie o coś takiego jak w wersji testowej w której do każdego zdjęcia dodawana jest grafia informująca że jest to wersja testowa. Świetną sprawą by było aby w pełnej wersji była taka możliwość.

Pozdrawiam.
tulazik
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 4
Dołączył(a): 24 listopada 2005, o 18:30

Postprzez reggi » 24 listopada 2005, o 19:07

Będzie.
reggi
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 360
Dołączył(a): 30 września 2002, o 10:36

Postprzez LEMUR » 24 listopada 2005, o 20:11

dodam tylko, ze planowane jest (Reggi zatwierdzil) mozliwosc wpisania dowolnego zdania, uzycie dowolnej transparencji, czcionki, koloru itp... np aby umiescic na kazdym zdjeciu nie tylko logo, ale i np. praw autorkich, czy adresu strony z ktorej pochodzi zdjecie.
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez tulazik » 24 listopada 2005, o 20:29

Bardzo się cieszę że wprowadzicie do programu taką opcję. Przetestowałem go bardzo dokładnie i jestem przekonany że zakup będzie trafny.

Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź.
tulazik
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 4
Dołączył(a): 24 listopada 2005, o 18:30

Postprzez platekr » 24 listopada 2005, o 23:49

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1737
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez fotokis » 26 listopada 2005, o 17:19

fotokis
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 26 listopada 2005, o 14:14

Postprzez reggi » 29 listopada 2005, o 02:21

reggi
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 360
Dołączył(a): 30 września 2002, o 10:36

Następna strona

Powrót do Inne nasze programy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot]

cron