Witam.
Mój problem:
Układ strony to:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
link1.............| .......................................................|
link2.............|........................................................|
link3 ............|........................................................|
...................|................Åšrodkowa Ramka ................|Ankieta
...................|........................................................|CoÅ› Tam
...................|........................................................|Zegar
...................|........................................................|licznik
...................|........................................................|
...................|........................................................|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
........................................Dolne logo.................................................
I powiedzcie mi jak to zrobić żeby klikając w "link1" docelowa strona wyświetlała się w środkowej ramce nie przeadowując całej strony. Chodzi mi oto aby wszystko pozostało logo i oba menu po bokach i logo na górze oraz dole zostawały

.Nie nie wiem jak się do tego zabrać.
Ramki są pływające.
Zgóry dziękuję za pomoc.