Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

pytanie o rozwijane menu

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

pytanie o rozwijane menu

Postprzez mateuszaaa » 21 września 2007, o 19:23

otoz udalo mi sie wykonac rozwijane menu :D.
JEdnak pozostaly teks nie chce byc umieszczony od poczatku tylko ponizej menu, przez co zostaje mi wolna przestrzen

| LOGO
|
|____________________________________________|
_________
menu|
|
|
|
_______|
tekst dopiero tu a nie powyzej ^

Pruobwalem menu wlozyc w ramke ale wtedy wsyztko sie kompnęło
pomocy...
mateuszaaa
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 września 2007, o 19:19

Postprzez zzeus » 21 września 2007, o 19:37

Wklej kod i link do strony to może ktoś pomoże
zzeus
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 41
Dołączył(a): 13 czerwca 2007, o 10:33

Postprzez Skorpion9312 » 22 września 2007, o 13:20

Witam,

To pojawiające się menu musi być pozycjonowane absolutnie jeżeli chcesz, aby zakrywało tekst. :)



Według mnie jedyny dobry sposób na stworzenie rozwijanego menu znajdziesz tutaj:
http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/dropdowns/
Skorpion9312
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 182
Dołączył(a): 8 maja 2006, o 15:01


Powrót do HTML i tworzenie stron WWW

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot]

cron