Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.
Klikasz na ikonkę "meta", wybierz opcję "słowa kluczowe", aktywujesz checkboxa i klikasz na kluczyk. Szukasz w bieżącym, zaznaczasz checkboxy przy odpowiednich słowach i klikasz na guzik ze znakiem "+". Klikasz ok, ok. Tyle.
Ale jest jeszcze Bing - on bierze pod uwagÄ™ keywords. Poza tym monopol Google nie musi trwac wiecznie. Ja zawsze dodaje mimo wszystko keywordsy
____________________________________________________________________________________________________________ Mój blog o zakupach grupowych i grupowych promocjach
Słowa kluczowe można sobie spokojnie darować. Choć mogą się przydać w przyszłości jak będziesz chciał np. na podstawie słow kluczowych zrobić chmurę tagów - wtedy prosty parser w PHP i 99% roboty mniej.
____________________________________________________________________________________________________________________ Poznaj piękną Kotlinę Kłodzką. Kłodzko hotel oraz Kłodzko noclegi.
pozycjonowanie bardziej osiagniesz poprzez pisanie tekstu, który zawiera co najmniej 1600 znaków na str głównej i 1000 na podstronach - i w nim powciskasz jak najwiecej słów kluczowych. W CMSie też zresztą w zakładce SEO masz już gotowe metatagowanie.
Słowa kluczowe warto wpisać ale aktualnie nie mają większego znaczenia. Ja to widzę tak, ze nasi "przeciwnicy" po prostu sprawdzają jak się pozycjonujemy. Liczą się mocne linki zewnętrzne