Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

No i znowu pytanie :-(

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom związanym z językami JavaScript, VBScript i podobnym

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Odp.

Postprzez michaelmiki » 11 marca 2004, o 07:51

TO LOCKOOM:

1.Miałem już funkcje trygonometryczne
2.Nie wiem czy przeczytałeś mój profil , ale żeby bawić się w c/c++ to trzeba je znać.

TO WYDRA:

Miałeś dobry pomysł . No i z tym alladynem też nie jest głupi :D
michaelmiki
Użytkownik forum
Użytkownik forum

Re: Odp.

Postprzez lockoom » 11 marca 2004, o 13:13

lockoom
Super spec!
Super spec!

odp

Postprzez michaelmiki » 11 marca 2004, o 19:17

Z tymi funkcjami to masz rację :D Większość programów ich nie używa :lol:
No ale cóż . Wiesz jaki maiałem dobry pomysł na celującą na koniec roku? (moja średnia to 5.2)Spytałem się pani od informatyki czy za zrobienie szkole strony internetowej dostanę celujący na koniec roku. No i się z godziła . Ja i moich dwóch kolegów stanowimy zespół który robi w javascripcie i dhtml-u strony itp.
Nazywamy siÄ™ "Cyber . com " :P
ha ha ha !
michaelmiki
Użytkownik forum
Użytkownik forum

Postprzez Wydra707 » 11 marca 2004, o 20:52

No, kolego, skoro robicie we trzech biznes (czyli macie z tego zysk), to może wprowadzimy jakieś opłaty za porady? 2 zł za post..? ;-)

Pozdrawiam
Paweł Rajewski
Wydra707
Znawca tematu
Znawca tematu

Postprzez JHatfiled » 27 stycznia 2005, o 20:03

JHatfiled
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi

Postprzez lockoom » 27 stycznia 2005, o 23:07

JHatfiled: wątek ma prawie rok, ale... DirectX to inna bajka... Ja akurat bawiłem się OpenGLem, ale z grubsza to to samo. Wyzwaniem jest właśnie zrobić to w JS :)

BTW: Na stronie alladyna jest fajny zegar 3d.
lockoom
Super spec!
Super spec!

Postprzez SarXos » 2 lutego 2005, o 17:58

Probowal ktorys z was korzystac z DirectAnimation? MS kiedys wymyslil takie cuÅ› i jesli chodzi o animowanie grafiki na stronie www to naprawde jest cool. Aby zobaczyc przyklad looknijcie na http://ft.atr.bydgoszcz.pl/~sarxos/extern/praca.php. Troche kodu w JavaScript + kontrolka DirectXAnimation + DHTML i mamy fajny efekt :). ja wykorzystuje go akurat jako preloader.

jednak zboczylem z tematu. gdyby tak kontrolke umiescic w warstwie i spozycjonowac jako absolute a nastepnie wstawic tam jakas animacje to nie tylko dzialaloby szybko ale bardzo efektoweni. Tylko ze animacja w tym przypadku jest 'troszeczke' trudniejsza do zrealizowania bo trzeba orientowac sie w matematycznym schemacie animacji.

To JHatfield: pozdro :) łazzzap :)
SarXos
Jeszcze siÄ™ uczÄ™
Jeszcze siÄ™ uczÄ™

Poprzednia strona

Powrót do Języki JavaScript i VBScript

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników