Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Problem Z The Bat 3.0

Galernik, SpamRebel, Mezzmo, Download Studio, Recover My Files / Photos, programy AVS Audio / Video Converter / Editor i inne.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Problem Z The Bat 3.0

Postprzez ksebek » 22 lipca 2005, o 01:02

Mam problem z wysyłaniem poczty w programie The Bat 3.0 prof. Poczta ściąga się bez problemów poprzez śmieciarka, lecz niestety nie mogę wysyłac poprzez SMTP. Nie zmieniałem żadnych ustawien, program Śmieciarek skonfigurowałem zgodnie z wskazówkami ( Serwwer POP3 127.0.0.1 i separator: w nazwie użytkownika) nie mam właczonej autoryzacji SMTP, sciągałęm wczesniej pocztę na zwykłaych portach bez problemu, lecz teraz mi wyskakuje error że mam ustawić uwierzytelnianie. Po odpowiednich zabiegach dalej nie mogę ściągnąć poczty anie poprzez zwykłe porty ani poprzez porty TLS i STARTLS. Jak mam ustawić śmieciarka lub The bat?
korzystam z kont na o2.pl i wp.pl

z górzy dziękuje za odpowiedź
ksebek
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 22 lipca 2005, o 00:53

Problem Z The Bat 3.0

Postprzez LEMUR » 22 lipca 2005, o 08:41

smieciarek nie bierze udzialu w WYSYLANIU POCZTY!
Wiec jezeli to problem w wysylaniu... to tylko kwestia ustawien w TheBat!
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez platekr » 22 lipca 2005, o 08:41

Śmieciarek nie ma żadnego związku z WYSYŁANIEM poczty. To zupełnie osobne ustawienie, na które nasz program nie ma żadnego wpływu. W sprawie autoryzacji SMTP proszę skonsultować się z operatorem konta email.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez LEMUR » 22 lipca 2005, o 08:43

Bylem nieco szybszy ;)

ale tak... wejdz do ustawien konta (ctrl+shift+p) > serwery > wysylka poczty (uwierzytelnianie) > wlacz uwierzytelnianie dla smtp > zaznacz uzyj ustawien specjalnych i w pola wpisz swoj login i haslo

Powinno pomoc :)

ps. jezeli masz kilka kont... dla kazdego ktore przechodzi przez smieciarka tak samo
LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez ksebek » 22 lipca 2005, o 15:15

ksebek
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 2
Dołączył(a): 22 lipca 2005, o 00:53


Powrót do Inne nasze programy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron